IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate CLICKBANK.COM ---> wajag kko citu !

Low_TM

New member
Pievienojies
3. Maijs 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Cik sapratu clickbank.com lai vinu sisteema saktu biidiit manu produktu , sakuma man ir jaiemaksa 50 $ vieniem ?!

Ja tas ir taa ,, tad kadas ir veel iespejas savu produktu pardot ?
Kadas sahi lidziigas sisteemas vel existee par kuram naf jamaksa ( ktvai vinas nemtu % no sale bet tikai ne sakuma ka jamaksa )
Kads zin un war ieteikt ?!

kamon, kas ir 50$
ja neesi drosh ka atpelnisi, tad padoma ka uzlabot savu produktu.

nevis nesmu drosh par produktu ,, bet gan par trafficu un par to ka es vinu pardoshu ,, !
Es tiesham neesmu dorsh par to ka es vinu popularizeshu un ka virziishu ,, !
Tapeec jau ari negribas ,, ( un shobriid ari nav :( )

100% tas pats kas man Low_TM :)

es uztaisiju manuali maksashanas sistemu :)

hmzz ,,, tpa pats saweej uztaisiiji ?! :)
waretu jau kka sarunat warbuut wari man aizshaut ideju .,,, ?! :)

Bjin, mazie dunduki, clicbank ir sisteema, kur ir 100'000 affiliates kas izplatiis tavu produktu, ja vinjsh buus gana labs :D 50$ ir cisu nauda :P

nu baac ,,
luudzu iedod man kriterijus ( konkretus punktus ) pec ka novertet savu produktu ,, !
Da ka es varu zinat wai winsh ir pietiekami labs ,, ! Psc .. !
Nu man ir e-books par manis izveidoto traffic sisteemu ! Nav jaiegulda ne 1 $ , un pec menesha wideji 30,000 targeteeti visitori diena !
Tas ir gana labs produkts?
Ludzu paskaidro pec ka noteikt sawa produkta kvalitati ,, !

nu veciit ja taws produkts tiesaam straadaa tad uztaisi web lapu uz kuras ir taws ebook un sageneree sew to nezeeligo traffiku 30,000/
nokopee kaadu dizaina ideju ja naw pieredzes ar visaam taam datu baazeem , skriptiem tad uzliec to ebooku uz piemeeram tradebit.com vai lulu.com

sagenere ,,
lasiit makam ?
1 diena shadu trafficu nedabuut ,, wsm meenesi waig ,, !

jup, es jau clickbankaa sen butu nopircis ja man butu visa karte, es jau ivnjiem prasiju vai ka savadak nevar, vinji teica nee nevar. To jua es zinu ja ielix clickbank tad aizies wuhuu

loud teica:
jup, es jau clickbankaa sen butu nopircis ja man butu visa karte, es jau ivnjiem prasiju vai ka savadak nevar, vinji teica nee nevar. To jua es zinu ja ielix clickbank tad aizies wuhuu

Tā gan nav, ka ieliks Clickbank un aizies uz wuhuu :-)

Clickbank ir savi plusi un arī savi mīnusi. Viens no mīnusiem - visticamāk Tavs projekts nozudīs starp tūkstošiem pārējo, kurus tā arī nekad neviens affiliate nepromotē.

Uz šo brīdi, lai pievilinātu lielu skaitu Affiliates iekš Clickbank, Tavam produktam jābūt "OUTSTANDING"!!! Idejai, sales page, grafikai, komisijai (vismaz 75%). Un būtu labi vēl, ja ideja ir oriģināla.

nuu andy ja es pardoto kaut 3 garmatas es butu staraa :DDD, man jau nevaig kaa tev tukstohsiem :D

Atpakaļ
Tops