IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles Bookieclub vai veerts ???

Nu jaa, lai saadu likmi uzliktu vajag kadus 200-300 Betfairaa.
Parasti ilgaak par 3-4 dienaam nav naacies gaidiit izmaksu.

nu vo sanjeemu pirmaas atmaxas. TAs noziime ka straadaa taa atmnazgashanas sitsema - tas priecee ;)
Tagad atkal saape ar nauda ieguldishanu Betfair...
- moneybookers - limits 180 GBP un tuuliit jau buus izsmelts :(
- Ar VISA karti no LV nevar.
- Neteller komisija 3.9%.
- Webmoney izskatas sarezhgjiic

Kadu citu varetiet ieteikt?
Vieniigais laikam atliek tas daargais neteller

tici man, labaak webmoney! nebuus ne probleemu iznjemt no kantora ne ieguldiit betfairaa

es gan paarsvaraa tikai webmoney un izmantoju
saakuma arii likaas sarezgiiti, bet veelaak iebraucu kas un kaa

Uz Moneybookers tak ar bankas parskaitijumu ari var. Nav nekada limita. Viniem pat ir konts Latvijaa speciali tam. Komisijas maksa 20sant par transakciju :D Pamekle vinju rekviziitus Moneybookers lapaa. Es dafiga esu suutijiijis. Parasti otraa dienaa nauda aiziet.

ok, tad buus jaaurbjaas cauri webmoney - a kaadaa valuutaa tur labaak noguldiit? Eur?

ar free bet ir interesanti... it ka jāliek uz likmi, kas droši zaudēs, bet tādas, kā zināms nemēdz būt, Arsenal zaudē Derby vai Barcelona nospelē ničā ar Sparta Prague...
Tas nozīmē, ka riskē ar Betfair naudu, gadījumā, ja uzvari toto.
Es ieteiktu fee betus vienkārši likt uz daudz maz drošiem iznākumiem ar labiem, vienādiem kofiem - 3.5-4. Nu nepaņemsi, nepaņemsi, bet nezaudēsi, bet, ja vinnēsi, tad būsi atmazgājis.

nesaproti ka pie kofa 5 80% var atmazgaat 100% atteicig jo mazax kofs jo mazak atmazgasi abos gadijumos

Atkal jau diskusija - zaudēsi vai nezaudēsi. - Ir tak pilnīgi vienalga vai zaudē vai vinnē - vienā kontā nauda vienalga ienāksies :D

Brikson, runa ir par free bets, kas, gadījumā, ja Tu vinnē, izmaksājas tikai peļņa, pamatlikme paliek toto.
Es tomēr ieteiktu paņemt 50%.
Teiksim ir spele
Arsenal - Liverpool
kofi - 2.0 - 3.0 - 4.0

Toto piedāvā 50 Ls free bet. Tas nozīmē, ja toto likme zaudē, tad viss ir o.k., bet, ja toto likme uzvar, tad Tu dabū nevis 50 x kofs Ls atpakaļ, bet gan tikai 50 x kofs - 50 Ls...

Iesaku darīt tā, Betfair likt uz pusi mazāku summu nekā ir free bets:

Toto liekam 50 Ls uz niču (kofs 3.0)
Betfair liekam 25 Ls pret niču (atbildība 50 Ls)

1.iznākums - ir niča
Toto dabūjam 50 x 3 - 50 = 100 Ls
betfair zaudējam 50 Ls

Esam paņēmuši visu freebetu 50 Ls!

2.iznākums - kāda komanda uzvar
Toto zaudējam 50 Ls
betfair dabūjam 25 Ls

Esam paņēmuši 25 Ls no 50 Ls lielā freebeta...

Labāk samierināties ar iespēju zaudēt pusi.

Manuprāt viss pareizi. Kāds var mani varbūt palabot?

Ir jau viss pareizi, bet tas manuprāt nav optimālākais paņēmiens, jo liela iespējamība ka spēle nebeigsies ar niču un dabūsi tikai 25Ls no tik skaista 50Ls bonusa. Es iesaku darīt tā:
Zirgs n kādā toto ar back kofu 5, liekam free bet 50.
Tas pats zirgs n iekš Betfair ar lay kofu 5, liekam 40

Zirgs n uzvar: 50*5(iegūstam Toto)-50(mīnus free bet)-4*40(mīnus liability Betfair)=40(kopējā bilance)
Zirgs n zaudē: iegūstam 40 Betfair, zaudējam 50 toto, kurš nemaz nebija mūsējais.

Vienkārši garantēti atmazgā 80% no bonusa. Ja ir daudz naudas Betfairā, tad var arī meklēt lielākus vienadus koeficentus, tādējādi atmazgājot vairāk par 80%.
Prosta uztaisi Excelī tabulu un meklē izdevīgākās likmes uz attiecīgajiem koeficentiem.

jap, taisnība, ar kofu 5.0 var dabūt 80%... ja nav zirgu, tad atradīsies futbola mačs ar tādu kofu- tā, ka nav problēma tie free bets, vajag tikai padomāt pirms likt.
Vairāk gan ir 25 Ls free bet, bet ir arī sastopmai 100 Ls free bets, attiecīgi pie 25 Ls free bets summas ir 25 un 20 ar kofu 5.0, bet pie 100 ir 100 un 80...
Es gan tik bieži neesmu tos sastapis, laikam pārak bieži manas Betfair likmes uzvar... :)

tak ko juus te sprieezhat panjemat ieksh freebets4all.com excel kalkulatoru un izrekjinas izdevigako vairantu prieksh atmazgashanas un bonusa iznjemshanas...

o, šis ir labs... starp citu, mājas lapa tāda sakarīga, tikai pamaz piedāvajumu, man ir info par aptuveni 80 piedāvajumiem, drīz pabeigšu lapu, varēsiet iečekot.

mosha kaadam ir kaads jauns < 50 GBP freebet piedaavaajums? :)

MOz padalieties ko dariet ka izsmelti vairums toto?
OK - Draugi, radi... - tas tjipa ar affilates piesaistiishanu?
Citas iespejas:
- vairaaki konti - nevar jo IP adrese viena, ar proxy nav droshi

kaadi veel varianti?

hmm es agjiteju uz ruletes sisteemu un pelnu 40ls pa cilveeku ieksh 888.com :D ir ok

ozzyboy kas tev par netu? ar lattelecom ip nomainit nav problemu, un ta pati pat mainas ik pa laikam.
piemeram man lattelecom un ir divas tikla kartes, ja vajag atri citu ip iesprauzu vadu otra :D

Atpakaļ
Tops