IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles Bookieclub vai veerts ???

ozzybozzy

New member
Pievienojies
20. Februāris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki!

Esmu jauninjai sahajaa sisteemaa tedeelj veeleejos uzjautaat cik nopietna ir taa bookieclub padariishana?
Man ir aizdomas ka tas ir meerkjeets uz ebook resell (tjipa affilate mekleeshanu).

Vai tomer sheit kaads izmanto sho graamatau lai pelniitu totalizatotraa?

Thgx in advance!

zinu ka nodrabojies ar shii e-book affilate.

varbuut kaads var iemest vai atsuutiit kaaud fragmentu no taas graamtas lai var saprast kas un kaa ...
Toto bonusu nosmelshana ar betfair ir apmeeram saprotama un meegjinu pirmo noslaukt ... redzees kas sanaaks - graamataa nav tikai par to raxtiits ?

vairs nenodarbojos :P jo man nav VISA kjarte lai dabutu naudu no paypal :P... darbojos ar citam affiliate programmam un savu blogu kursh man izmaxaja 1,5ls un nu jau neko nedarot ipahsi esmu atguvis ar 40ls uzviju :D

amm jup ir tur vel shis tas bet nekas gjenials :)

Ar to blog pelniishanu saportu sekojoshi:
tjipa noperc domain ~ 2$, uztaisi kaadu blog anglju val no gataviem template, uztaisi paaris normalu raxtus (copy/paste), pieliec tjipa google adsense vai adword (nezinu kaada atshkjiriiba) un gaidi kad apmekleetaaji piesiediis uz googles reklamam un par tev naaks pikjis ???
tikai iisti nesaptratu kaadaa veidaa tur iespejams zaudeet naudu? ja peerk traffic (visitors) uz lapu?

p.s. nu visa karti uztaisiit maxaa - 10 Ls max ;) un ja pareizi saprotu tad taa ebokieclub projekts ir Andy projekts - taa ka plenju gan jau ka vareetu arii aizksatiit savaadaak ??? :wink:

ozzybozzy copy/paste nebus labakais variants. un nedoma ka tas ir viegli, visitori tapat nenokurienes nerodas, darbs japieliek.

nu jaa bet lai saaktu par kautko raxtiit articles vajag iebraukt kas un kaa ... tapeec domaaju saakumaa vareetu kauko bishku nokopeet no citiem :)
kaadas ir populaaraakaas teemas blogiem ???

kaadi shobriid ir populaaraakie (labaakie) toto ar vienkarshu bonusus atmazgashanas sistemu? vitos ir nosaciijumi ka bonusa summa jaapgriza veel 5 reizes un tikai tad var iznjemt, utt. - a tas var noziimeet lielus apgrozaamos liidzekljus :( totobanka man liekas ka jau diezgan veca info ;)

Kad ņēmos pa totobanku, izmantoju šo adresi, svaiga info par gandrīz visām free bets un arī noteikumi īsumā

http://www.soccerbetting.info/free-bets.php

Vispār mani baigi interesē, kāds būs Andy jaunais projekts - tam jābūt kam grandiozam, ja jau visu veco pārdod. Negribi pastāstīt ar ko tas būs saistīts un kad tas būs?

Laiks visu noliks savās vietās :-)

Esam aizkavējušies, jo parādijās jaunas
un jaunas idejas, kuras gribu realizēt.

Andy

a cik ilgaa laikaa atskaita naudu atpakalj no toto uz karti?

Par blogiem runajot: labaak pasham taisiit jaunu vai izmantot jau kaadus template - tjipa blogrer.com ?

cms buus vislabak ;)... copy/paste nedari labak ;)nevajag jau daudz paris stundas padrukaa un viss peec tam saliec visadas direktorijas un tadas huinjas...

un kuru cms izmanto? joomala? php

vai kaadu no shitiem ?

b2evolution
Dotclear
Eggblog
FlatPress
LifeType
Loudblog
Nucleus CMS
sBlog
Serendipity
SimplePHPBlog
Simplog
Textpattern
WB News
Wheatblog
WordPress
Zomplog

Izksatas ka nesanak atmazgat visu bonusu 50 GBP

Betfred - Genclerbirligi v Konyaspor 2 - 3.25 - 3.25
Betfair lay - Genclerbirligi v Konyaspor 2.1 - 3.4 - 4.5

1. variants
Lieku uz draw betfair uz lay 50 GBP (liabilities 122.50) payout 172.50 (jaiegulda 122.50)
Lieku uz draw betfredaa free bet 50 GBP sanjemu 112.50 ja vinnee (jaiegulda 0)

Ja draw - zaudeju 10 GBP (ja likmes vienadas tad pa 0)
Ja nav draw - sanjemu 50 GBP

2. variants
Lieku uz draw betfair uz lay 20 GBP (liabilities 49) payout 69 (jaiegulda 49)
Lieku uz draw betfredaa free bet 50 GBP sanjemu 112.50 ja vinnee (jaiegulda 0)

Ja draw - viss jauki sanjemu 112.50 GBP
Nav draw - izcelju tikai 30 GBP

Jautajums vai ir iespejams izcelt visu bonusu 50 GBP bez riska?

P.s. free bet uzreiz pie pirmas likmes vinnesta gadijuma ietur tos uzdavinatos 50 GBP.

Uhh ku sadrukaaju... ;) bet gribas taa isti izprast ;)

ir iespeejams, tev tik jaameklee citi notikumi, ne jau visiem var veiksmiigi atrast, dazhreiz sanaak arii paseedett stundinju, lai atrasu vajadziigo, dazhreiz arii uzreiz var atrast...

tev jaaskataas lai lay likme betfair buutu vienaada vai mazaaka par likmi uz to komandu citaa kantorii... tad visu atspeeleesi bonusu bez zaudeejumiem ;)

Nu vispar jau vienadi koeficenti nenodrosina visa bonusa iznemsanu. Jo lielaki koeficenti (kas ir vienadi) jo vairak iespejams pietuvoties bonusa apmeram. Piemeram ja ir abi koef @5 tad var garanteti iznemt 80%. Es parasti uz zirgiem dabuju koeficentu ap 8-9 kas mani pilnigi apmierina.

nenodroshina, jo betfair njem 5-6% no laimesta izmeera... taapeec tas taa... bet ja betfairaa atrodi koeficentu, kas ir mazaaks nekaa citaa kantorii (protams ne mazaaks par 2) un citaa kantorii laimee, tad atkal jau tos % atlaimee... bet kad un kaa paveiksies

Es parasti uz zirgiem dabuju koeficentu ap 8-9 kas mani pilnigi apmierina.

Nu shajaa gadiijumaa ir baigie ieguldiijumi - betfair buus baigi liela liabilities summa :( bet nu skaidrs ...
es gan ar zirgiem neesmu meegjinaasji speeleet ... nav iipashi sajeegas ...

a ciki ilgi vinnestu parasti atskaita atpakaļ uz karti?

Atpakaļ
Tops