IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

backlinks, indexing utt

epelna

New member
Pievienojies
29. Marts 2011
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveicināti!

Esmu galīgs iesācējs, uzcepu savu pirmo wp blogu ar dažiem oriģināliem, paša rakstītiem postiem un domu kaut ko nopelnīt. Kaut ko saprotu no SEO, dažos no postiem ir cloakoti affiliate linki. Viens no rakstiem, manuprāt, izdevās baigi labais un tāds mazliet sensacionāls - tajā affiliate linku neieliku, bet sametu viņu kaudzē social bookmarking saitos, dažos high PR dofollow forumos, komentāros pie rakstiem utml. Tagad gaidu kaut kādu traffiku, bet kā nav, tā nav.. It kā pagājušas tik pāris dienas, bet skatos ar backlink checker tūļiem, ka man esot 0 backlinku. Niša ir laba, par keywordiem runājot, domāju, ka atradu labu variantu caur google keywords tūli - konkurence maza, lai dabūtu augstu PR savam blogam, un pietiekami daudz searchi mēnesī.

Tātad, daži jautājumi pieredzējušakiem interneta peļņas guru:

1) cik ilgi tas var prasīt, kamēr es redzēšu kaut kādu trafiku?
2) ir kādi zemūdens akmeņi backlinku ražošanā? piem., ja man ir backlinks kādā saitā ar PR0, tas varētu visu pasākumu ietekmēt negatīvi?
3) kā ar nofollow/dofollow mana bloga atsevišķām lapām/postiem?
4) cik ilgā laikā google analytics refresho savus datus un vai viņš ir precīzs?
5) kādas vispār ir metodes, kā likt google crawleriem šausmīgi iemīlēt manu saitu?

Ceru uz atsaucību! Paldies par uzmanību ;)

1) Divas dienas nav nekas! pagaidi nedeelju. bet reali es pet esmu gaidijis menesi un vairaak, galvenais turpini buuveet beklinkus katru dienu, tad agri vai velu rezultati buus! Iesaku tev un visiem citiem kas pa velti grib dofollow backlinks no blogu rakstiem, izmantot sho http://www.a6.lv/trafficsystem Reali pa velti simtiem beklinkus automatiski var dabuut katru dienu. Tur ir info kaa tas viss darbojas.

2) Ne! ari beklinks ar PR0 ir beklinks, bet reali ir taa jo tev vairaak beklinku ar labu PR, jo aatrak tiksi ausgtaak, bet ja ar zemu PR tad vajag daudz tadus. par piemeru: 5 beklinki no PR 4 lapaam bus specigaki nekaa 50 linki no PR1 vai 500 no PR0 - tas tik taa aptuveni lai saprastu.

3) isti nesapratu jautajumu. reali ja veido belkinkus no cituriens, vajag nelielu daljinju ari nofollow, lai googles aciis izskatitos naturaalaak.

4) ik peec 24H var uzzinaat par ieprieksheejo dienu. Domaju ka tas ir preciizaakais toolis no visiem lidzigiem, jo pieder tak googlei :D

5) - isti nesapratu? Lai biezhaak apmeklee tavu lapu? Ja buus daudz beklinki tad biezhi apmeklees. A6.lv noindexee jaunus rakstus parasti 10 min laikaa, jo vinjam beklinki no visaam malam.

bik vel neskaidrība par dofolow un nofolow linkiem?
neesmu sapratis ka to veido

Nofollow backlinki ir daudz nevertigaki un reali nepalidz pacelt tavu lapu googlee.
Var izmantot sho firefox pluginu https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/nodofollow/
Pectam pie TOOLS vinju ieslegt, sarkanie ir nofollow, zilie dofollow.
Nofollow ir twitter, facebook, gandriz vienmer blogu komenti un vel visur kur
Dofollow var dabuut no blogu rakstiem, article directories, bookmarking sites (apm. 50% - parejie nofollow), forumu postiem un signatures, link directorijam utt..

pateicos par informāciju, bet tagad situācija ir tāda: google 2 backlinki, bet yahoo - vesela jūra.. parādījies kaut kāds traffics, bet tas ir no yahoo meklētāja. Tas ir normāli, ka google neindexē manus backlinkus?

Nu, īsumā http://www.google.lv/search?hl=lv&q=check+backlinks&aq=f&aqi=g1&aql=&oq= un tos tūļus, kas pirmie iekrīt acīs :D ir kāda cita metode?

nu, jāpaskatās, kas tas ir par zvēru :D

..taču man ienāca prātā tāda lieta, kā preferred domain setting iekš Google Webmaster Tools. It kā meklējoties par šo tēmu, neko interesantu beklinku sakarā neatradu, bet man tā vien liekas, ka google, noindexējot manu saitu bez "www" priekšā, kaut ko baigi čakarē visā tai procesā. Tā nu šodien nomainīju to domain setting ar visu www. priekšā (tātad tāpat, kā esmu backlinkus taisījis), redzēs, kas būs, ka noindexēsies pa jaunu. Kādam ir viedoklis par šo tēmu, vai arī varbūt līdzīga pieredze?

par backlinkiem

pats pamēģināju.. neesmu 100% drošs ka tas darbojas

var dabūt daudz backlinkus

http://247backlinks.info/?bonus=22491

Atpakaļ
Tops