IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Atskaites / Atsauksmes utt.

Yes yes yes - otrais sales !!!!!
Urraaaaa - nu beidzot redzēšu reālu naudu :)
Šis jau laikam bija no tiem visiem 8 traffic exchange saitiem kur sērfoju kā negudrs te dažas dienas :)

Nu prieks gan !!!

brixonu, ticu, atceros kada man bij sajuta ka dabuju 2. sale, vnk in heaven :D

kodeejslv teica:
ar traffic exchange saitiem uzvariji tos sales? nu respect veciit...
Nu neredzu īsti no kurienes nāca tas sales. bet tur ap to laiku ir kliki tikai no traffic exchange saitiem un viena autosurfa, tā ka varētu būt no kāda no tiem

Briksons teica:
kodeejslv teica:
ar traffic exchange saitiem uzvariji tos sales? nu respect veciit...
Nu neredzu īsti no kurienes nāca tas sales. bet tur ap to laiku ir kliki tikai no traffic exchange saitiem un viena autosurfa, tā ka varētu būt no kāda no tiem

Tāpēc vajag katram "advertising channel" taisīt savu "custom keyword linku", lai Tu precīzi
redzētu no kuras programmas nāk sale.

Bet Apsveicu Tāpat :D

Apsveicu puikas :) labi pastradaats :P

bet no otras puses, affiliate marketings tak nezheeliigi sako, fufelis kaut kaads, nafig vispar tads vajadziigs, aj, es ieshu surfot:P

sandis teica:
Apsveicu puikas :) labi pastradaats :P

bet no otras puses, affiliate marketings tak nezheeliigi sako, fufelis kaut kaads, nafig vispar tads vajadziigs, aj, es ieshu surfot:P
Nu lai veicas :lol: :lol: :lol:

Atpakaļ
Tops