Noteikti Tu jau mani pazīsti
Mani sauc vectēvs
Un ja tu esi nolēmis vai kaut kur dzirdējis, ka ar interneta palīdzību ir iespējams ātri kļut bagātam, aizmirst par visām ikdienas rūpēm, sauļoties 365 dienas gadā kaut kur viskaistākajā pasaules nostūrī strādājot vienu minūti dienā ar sava laptopa/WiFi palīdzibu-tad es tevi varu nedaudz nomierināt-sakot tev patiesību uzreiz-TĀ NAV-AIZMIRSTI PAR TO. Tā ir kārtējā pasaka-kam tu gribi ticēt, ne tikai tu bet ikviens kurš kaut kur sāk postot/spamot savus aff. linkus. Man liekas ka Ļeņina patiesais citāts atiecas uz katru dzīve jomu un to zin visi " Māc....Māc un vēlreiz Māc...". Kā tev pašam šķiet-ja tu tagad sēdi pie sava PC un lasi šo ziņu-cik cilvēkiem tu maksā naudu par kādu preci un pakalpojumu? .....Tagad padomā un apskaties sev apkārt...latvenergo...mēbeles..apģērbs...monitors...Tv..utt. utt. jebkas, kas tev ir apkārt maksā naudu-Nekas nav par velti-visur ir ieguldīts darbs, par ko cīlvēki grib saņemt atalgojumu. Tu arī, bet pēc iespējas ar mazāku piepūli! Tāpat ir ar i-biznesu, ir jāiegulda daudz darba, lai sasniegtu kādus rezultātus un tad tikai peļņu. Es uzskatu, ka labus rezultātus var sasniegt ja ir slikta ideja, bet laba komanda un arī otrādi, ja tev ir laba ideja un slikta komanda-TAS VISS ATKARĪGS NO TEVIS PAŠA NEVIENS INTERNETA GURU TEV NEPATEIKS KAS IR SLIKTS VAI KAS IR LABS-VIŅŠ TEV TIKAI MĒĢINĀS KAUT KO PĀRDOT! Bet no savas personīgās pieredzes tev sakot-ir izlasītas tiešām tūkstošiem Ebooki kuri novilkti no neskaitāmiem torrentiem utt., bet rezultātā ko esmu secinājis tas ir tas, ka tev pašam vajag savu orģinālo ideju, tapēc es TEVI mudinu- ESI ORĢINĀLS-DOMĀ LOKĀLI UN RĪKOJIES GLOBĀLI-tikai tā tu varēsi sasniegt kādus rezultātus i-pasaulē! Nedaudz jau esmu aizrakstijies, bet tik daudz ko teikt vēl ir
Teikšu tev to-Beidz spamot neiedziļinoties pašā sistēmā, pameklē info. visvarenajā Googlestantē utt,. un ja tu pa tiešām gribi nopelnīt pirmos $$$ tad nepaies ne ilgs laiks kā tavā sejā būs liels smaids par pirmajiem $$$ nopelnītajiem interneta pasaulē. TU TO TIEŠĀM VARI! ES BIJU TĀDS KĀ TU- UN NEIZMIRSTI, KA NEPĀRTRAUKTI JĀPILNVEIDOJAS- ES TO DARU KATRU DIENU!
Veiksimi un $$$ sasniegumus vēlot
vectēvs
Teikšu tev to-Beidz spamot neiedziļinoties pašā sistēmā, pameklē info. visvarenajā Googlestantē utt,. un ja tu pa tiešām gribi nopelnīt pirmos $$$ tad nepaies ne ilgs laiks kā tavā sejā būs liels smaids par pirmajiem $$$ nopelnītajiem interneta pasaulē. TU TO TIEŠĀM VARI! ES BIJU TĀDS KĀ TU- UN NEIZMIRSTI, KA NEPĀRTRAUKTI JĀPILNVEIDOJAS- ES TO DARU KATRU DIENU!
Veiksimi un $$$ sasniegumus vēlot
vectēvs