IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana ar ko sākt?

Janko

New member
Pievienojies
29. Janvāris 2012
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
sveiki! gribas tā pa nopietno pieiet pelnīšanai netā, ir bijusi neliela iepriekšēja pieredze, bet nu tur viss ir ātri apstājies, jo lēni gāja uz priekšu... tagad esmu ticis pie nelielas naudas summas, ko ir iespējams investēt. varat ieteikt ar ko sākt un kur ir pēc iespējas mazāks risks zaudēt ieguldīto? uzklausīšu jebkādu padomus!

Nu ja tev ir vismaz 20$ , tad palasi šito postu: http://www.ibf.lv/21488/zeekrewards---palaik-straujk-augokais-bizness/

kaut gan tur var sākt arī bez nekā un pēc 60 dienām saņemt ap 140$, ja katru dienu izpildi viņu doto uzdevumu.

es esmu pārliecinājies ka Acesse strādā korekti un kārtīgi. Nopelnīt var ne tikai labi, bet pat lieliski.

Papildus vari palasīt šo bloga rakstu http://acesse.blogs.lv/2012/02/07/piedavajumu-ir-tik-daudz/

Ja gribi sākt pelnīt ātri un nenomokot sevi ar referāļu meklējumiem, tad noteikti iesaku JSS-tripler. Es to saucu par investēšanas programmu - ieguldi naudu un tā aug 75 dienas ar ātrumu 2% dienā. Ja, piemēram, ieguldi 10 dolārus, tad 75 dienas vēlāk tu dabū 15 dolārus (peļņa - 5 dolāri). Īstenībā šo programmu veido vairākas paralēlas programmas, bet iesākumā pietiek ar to, kuru minēju. Šīs programmas pluss ir tas, ka, ja nevēlies, tad tev nav nekas aktīvi jādara, lai nopelnītu, lai arī ar referāļiem, protams, vari pelnīt vairāk. Programma ir pilnīgi uzticama, darbojas jau 2 gadus un ir ASV patentēta, aiz tās stāv gudri cilvēki, kas rūpējas par to, lai programma darbotos un neizbeigtos. Tāpat jaunajiem biedriem tiek piešķirti 10 dolāri par brīvu, tādējādi vari sākumā ieguldīt pa brīvu dabūtos dolārus un pārliecināties par programmas darbību pirms ieguldi savu naudu. Bet es jau esmu ieguldījusi savu naudu un pelnu katru dienu.

Lai palielinātu apgrozāmos līdzekļus, PecuniaT.com e-valūtas mainītājs pieņem savā pārvaldījumā investīcijas ar garantēto pelņu 4 - 12 % mēnesī.

Tā nav piramīda, tāpēc risks ir niecīgs.
Varam parakstīt arī līgumu.

Pat, ja esi ieguldījis 10 $, tu vari nopelnīt desmitus vai pat simtus $ mēnesī. Haipos es protu piesaistīt investorus, priekš manis 1 haipā dabūt 50-100 refu nav problēma, varu palīdzēt ar padomiem. Pecuniat.com tiek reklamēts tikai dažās vietās pasaulē, tāpēc šis ir īstais laiks kad sākt pelnīt lielu naudu!

http://invest.pecuniat.com

Es ieteiktu mēgināt ar adsense, pats esmu mēģinājis daudz citas pelnīšanas iespējas internetā un tieši adsense ir tā, kas man patīk visvairāk un ar kuru arī turpmāk domāju darboties.

DeaLer teica:
Es ieteiktu mēgināt ar adsense, pats esmu mēģinājis daudz citas pelnīšanas iespējas internetā un tieši adsense ir tā, kas man patīk visvairāk un ar kuru arī turpmāk domāju darboties.

Darbojies, darbojies bet ja kas tad šobrīd bans tev spīd 100%.

rigaskartes teica:
DeaLer teica:

Jau bija, taču tā nav problēma.

DeaLer teica:
rigaskartes teica:
DeaLer teica:

Jau bija, taču tā nav problēma.

Tavam ADkontam varētu "izkārtot" reklāmu / konta nobloķēšanu aptuveni 24h laikā, kāda ir tava rīcība lai nebūtu problēmu? Vari dot padomu?

Rigaskarte, vai tas ir tik ļoti nepieciešams, lai man būtu bans? Padomu man īsti nav, vienkārši, ja nobano kontu, vai tad nav iespējams uztaisīt citu kontu? Kādi ir tie ietekmējošie faktori, kas nodrosinātu 100% banu? Saturs? Raksts par marihuānu?

Taisot citus kontus, mainot domēnus un turpinot izdarīt jaunas kļūdas tu tikai vari pastiprināt bana treknumu, agrāk vai vēlāk atkal kirdik...

Banu var atraut par:
Vienā lapā - PTC saitu reklamēšana
Otrā lapā - Azartspēļu reklāmas.

Vajag vnk palasīt noteikumus, kur, kā un kādās lapās drīkst izvietot viņu reklāmas.

Augusta beigās startēs jauns projekts '' OBONATO''
tagad bezmaksas iepriekšēja reģistrācija >> http://ej.uz/so57
Noteikti ieteiktu iesaistīties, jo:
1./ projekts tikai sāksies
2./ varat sākt darboties jau pirms projekta sākuma.
Šis projekts pieder pie - pēdējā laikā populāras grupas- savstarpējās palīdzības kasses. Devīze- mēs varam pelnīt -tikai visi kopā!

Sevišķi ieteiktu , ja Jums ir aktīva komada vai spējat to savākt....Marketinga plāns jau šonedēļ būs skaidrāks, vēlāk arī to uzrakstīšu šeit. Bet tā kā ir vasara ...., tad sekojiet līdzi jaunumiem arī paši.
Zināms, ka varēs startēt dažādos variantos, bet sākot no 10 $

Reģistrējies , kā saka ieņem rindu ....>>> http://ej.uz/so57
Pirmajiem vienmēr drošāk.!!!

p.s. ja šo ziņu lasat pēc kāda laika, tad lūdzu sazināties- jo viss plūst un mainās....

Projektos lielākā vai mazākā mērā ir jāiegulda. Jautājums tikai, cik daudz mēs varam atļauties. bezmaksas siers ir tikai peļu slazdos....

Es arī meklēju papildus peļņas iespējas internetā.

Mani galvenie nosacījumi interneta projektiem bija - maksimāli lielāki procenti, ātra peļņas gūšana un bez riska.

Teiksi, tādu nav! Nē, ir gan! Un labu labais - peļņu jau saņēmu otrā dienā!

Sīkāk e-pastā: vintavi9@gmail.com

Atpakaļ
Tops