IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

agloco.com

kamer viewabar ieslegts nekad newadu citas lapas nevinu paroli ,, :)
droshiiba 1. vieta ,, :)

mauaha, ta jau labak iet pie andy shancet, ja ne labak tad vismaz droshak vismaz zinas ka naudu dabus pa parodoto, kaa naak smiekls pa surferiem :D

Low_TM teica:
tas iznak ka skatoties vievbar dotas reklamas es neko nenopelnu ,, ? :D

pirmkārt masku var pastīties sadaļā member calculator (ievadot savus ref, ja ir, apmēram cik h mēnesī izmantosi Viewbaru)
maksa atkarīga no stundu izmantošanas un referāliem (pagaidām max 5 h Viewbar mēnesī)

vik4a89 teica:
a jus nepadomajat par to ka tas wievbars var ari zagt jusu paroles, kad jus taas vadat ieksaa!!! Es labak neriskesu, kad tas bus apstiprinajies ka viss iet ka nakas un maksa, tad instalesu to wiewbaru!

tu esi lols, tu domā, ka tu esi kādam vajadzīgs milzīgajā interneta vidē? uzzināt tavas paroles draugiem.lv vai e-goldā (kur stāv parīs centu :D), tev šķiet, ka internetā ir tikai scameri un nekas, labāk izlasi vairāk info par Agloco dibinātājiem, paklausies viņu intervijas, video, viņi ir reāli cilvēki nevis, kaut kāds admins HYIP, kurš tiko uzhostējis savu skaisto scriptu un palaidis websaitu! :roll:

moneymaker teica:
vik4a89 teica:
a jus nepadomajat par to ka tas wievbars var ari zagt jusu paroles, kad jus taas vadat ieksaa!!! Es labak neriskesu, kad tas bus apstiprinajies ka viss iet ka nakas un maksa, tad instalesu to wiewbaru!

tu esi lols, tu domā, ka tu esi kādam vajadzīgs milzīgajā interneta vidē? uzzināt tavas paroles draugiem.lv vai e-goldā (kur stāv parīs centu :D), tev šķiet, ka internetā ir tikai scameri un nekas, labāk izlasi vairāk info par Agloco dibinātājiem, paklausies viņu intervijas, video, viņi ir reāli cilvēki nevis, kaut kāds admins HYIP, kurš tiko uzhostējis savu skaisto scriptu un palaidis websaitu! :roll:

man ir loti daudz programmu kuras ir javada paroles! Un es nepavisam negribetu lai kads kretins man vinas nospertu! Tu doma pastijies paris video par agloco, redzeji tur realas personas un viss vini ir 10000% drosi. Nezags ne paroles, nekaa! Ja tu ta doma tad esi stulbs! Atver acis! Mes dzivojam 21.gs. nevis kada 10. kuraa vel pat prata nebija nevienam kaa zagt, vai izdarit ko sliktu! Un par tiem draugiem un " e-gold centiem " tu kludjies! Ja pasam ir tikai centi tad pats vainigs :P Un vispar es izteicu savas domas, nevis te kaut ko centos kadam ieskaidrot ! Kretins :P (neka personiga)

bet protams ,,
man arii ,,
kaut vai man ari tikai 0,50 $ buutu uz ta e-gold ,, tikunta es neveeletos ka kads man vinus panem un nosper ,, ! :D
mans ir mans ,, i wsjo ,, !

vik4a89 teica:
moneymaker teica:
vik4a89 teica:

man ir loti daudz programmu kuras ir javada paroles! Un es nepavisam negribetu lai kads kretins man vinas nospertu! Tu doma pastijies paris video par agloco, redzeji tur realas personas un viss vini ir 10000% drosi. Nezags ne paroles, nekaa! Ja tu ta doma tad esi stulbs! Atver acis! Mes dzivojam 21.gs. nevis kada 10. kuraa vel pat prata nebija nevienam kaa zagt, vai izdarit ko sliktu! Un par tiem draugiem un " e-gold centiem " tu kludjies! Ja pasam ir tikai centi tad pats vainigs :P Un vispar es izteicu savas domas, nevis te kaut ko centos kadam ieskaidrot ! Kretins :P (neka personiga)

ja damā, ka man paris centu e-goldā, tu maldies, bet par to dibinātājiem, viņu iepriekšējais projekts 1999.g nesa lietotājiem milijonus (kopvēr'tējumā), ir pat internetā čeku scrīnu no tālā 1999.g 8)

viens no labakajiem pelnishanas veidiem i-netaa ka jau atzits no daudzu pro pusem :)

vai tomēr varētu kāds padalīties kādi panākumi ir ar šo agloco?

latino teica:
vai tomēr varētu kāds padalīties kādi panākumi ir ar šo agloco?

nu piemeram es tur esmu registrejies. Man ir 10 referali. :) Es veel neesmu novilcis to viewbar, jo gaidu ka pazinos ka maksa un tad saksu tur kaut ko darit :)

skatos ka daudzi te doma par to ka vinji tiesham ir tik svarigi pasaulee ka tagad kaads iesu un vinjiem nabadzinjiem redz atnjems paroles draugos epastos un visos CITOS SUUDOS kas kartigam hakerim vai spyware izstradatajam nekad d***aa nebuus vajadziigs!
Ja citi doma kapec man tas vaidzigs liex 4akars utt!
tie kas doma ka jaspaida uz tam reklamam doma galiigi shkiibi ja kas!
Tev maxaa par stundaaam menesi (max 5 ) , neatkariigi no taa kur tu sedi! tev uz tam reklamam obligati nav jaspiezh! Un vel maxa par to ka
tu piesaisti jaunus userus , maxaa ar akcijaam! kkur netaa padzirdeju ka par vienu jaunu refferalu dod akciju 30$ vertiba ! (pats tam neticu bet domajat ka gribat )

un par to 4akaru runajot-Kads vel 4akars? Max 15 minutes no tavas dziiviites aiznjems AGLOCO pelnishana! Un taa ir tikai pieregistresanas kas ir pati grutaka!

Ja kas AGLOCO vel aizvien ir pre-launch sistemaa! Tatad vel nekas nau iisti sacies! Akcijas driiz saks tirgot! :!:

ehhh...ko man te stastit ienakat www.aglocolatvia.blogs.lv

Ja kas AGLOCO vel ir pre-launch stadija (man liekas)
emm un naudu vinji maxas tad kad bus samazinajushies lietotaju piepludumi un vairak tiks pelnits no reklamdevejiem! Pagaidam rekinot to cik daudz ir lietotaju un cik nauda ir ievakta-nepietiek visiem! Ir jasavac prieksh visiem un tad buus ok!
Vel nav pat zinams cik maxas par 1h! cik shodien lasiju ir izstradati kadi 3 plani pec kuriem aprekinas so stundas vertibu!
Tapec es saku visiem lecien ieksha kamer vel nav par velu! Jo dzirdeju ari baumas ka ar laiku tiks samazinatas max menesha stundas, jo tie kas ir priekshgala beigu beigas sapelnis LJOOOTI daudz naudas! (laikam ka taa)
www.aglocolatvia.blogs.lv

lai nu kas ar to agloko sanaaks, bet man taa azhiotazha ko vinji uzkurinaajushi jau saak besiit :D
bet nu tas prelaunch vinjiem labi sanaacis. buus jauztaisa kas lidziigs :D

Esmu reģistrējies šajā programmā un Viewbar jau lietoju un šeit nav ne kādu vīrusu. No manas savāktās informācijas internetā šī programma ir pilnīgi droša un tajā varēs gūt lielus panākumus.
Kā jau zināms kādreiz šāda programma jau bija (Alladvantage)un nesa lielus panākumus ($$$) saviem biedriem. Informāciju par Alladvantage var atras Interneta enciklopēdijā -

http://en.wikipedia.org/wiki/AllAdvantage

shitaada veida firmas nevar straadaat, kur nu veel godiigi... vieniigais veids kaa shiem pashiem kaut ko nopelniit ir cakareejot members.

Tiem kas shito nesaprot... centiishos apgaismot...
Kaa domaajat, cik daudz izlikt par reklaamas raadiishanu pilniigi neieintereseetai un pirktnespeejiigai publikai atmaksaatos reklaamdeveejam? Pateikshu priekshaa... cipars ir tuvu nullei.

Kursh no jums izmantotu to surfbar ja pa to jums piedaavaatu paaris centus stundaa?
Gandriiz neviens! Taatad godiigi shaada sisteema straadaat nevar!.

Lai agloco kaut ko ienemtu no reklaamdeveejiem, vajadziigi daudz members, taadeel tiek taisiita baigaa prelaunch kampana un gan jau ka tiks piedaavaats nopelniit diezgan reaalu ciparu (daudz vairaak nekaa firma var atlauties izmaksaat)... kaa tas viss beigsies ir aciimredzemi.

Atpakaļ
Tops