Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
Low_TM teica:tas iznak ka skatoties vievbar dotas reklamas es neko nenopelnu ,, ?![]()
vik4a89 teica:a jus nepadomajat par to ka tas wievbars var ari zagt jusu paroles, kad jus taas vadat ieksaa!!! Es labak neriskesu, kad tas bus apstiprinajies ka viss iet ka nakas un maksa, tad instalesu to wiewbaru!
uzzināt tavas paroles draugiem.lv vai e-goldā (kur stāv parīs centu )
moneymaker teica:vik4a89 teica:a jus nepadomajat par to ka tas wievbars var ari zagt jusu paroles, kad jus taas vadat ieksaa!!! Es labak neriskesu, kad tas bus apstiprinajies ka viss iet ka nakas un maksa, tad instalesu to wiewbaru!
tu esi lols, tu domā, ka tu esi kādam vajadzīgs milzīgajā interneta vidē? uzzināt tavas paroles draugiem.lv vai e-goldā (kur stāv parīs centu), tev šķiet, ka internetā ir tikai scameri un nekas, labāk izlasi vairāk info par Agloco dibinātājiem, paklausies viņu intervijas, video, viņi ir reāli cilvēki nevis, kaut kāds admins HYIP, kurš tiko uzhostējis savu skaisto scriptu un palaidis websaitu! :roll:
vik4a89 teica:moneymaker teica:vik4a89 teica:a jus nepadomajat par to ka tas wievbars var ari zagt jusu paroles, kad jus taas vadat ieksaa!!! Es labak neriskesu, kad tas bus apstiprinajies ka viss iet ka nakas un maksa, tad instalesu to wiewbaru!
tu esi lols, tu domā, ka tu esi kādam vajadzīgs milzīgajā interneta vidē? uzzināt tavas paroles draugiem.lv vai e-goldā (kur stāv parīs centu), tev šķiet, ka internetā ir tikai scameri un nekas, labāk izlasi vairāk info par Agloco dibinātājiem, paklausies viņu intervijas, video, viņi ir reāli cilvēki nevis, kaut kāds admins HYIP, kurš tiko uzhostējis savu skaisto scriptu un palaidis websaitu! :roll:
man ir loti daudz programmu kuras ir javada paroles! Un es nepavisam negribetu lai kads kretins man vinas nospertu! Tu doma pastijies paris video par agloco, redzeji tur realas personas un viss vini ir 10000% drosi. Nezags ne paroles, nekaa! Ja tu ta doma tad esi stulbs! Atver acis! Mes dzivojam 21.gs. nevis kada 10. kuraa vel pat prata nebija nevienam kaa zagt, vai izdarit ko sliktu! Un par tiem draugiem un " e-gold centiem " tu kludjies! Ja pasam ir tikai centi tad pats vainigsUn vispar es izteicu savas domas, nevis te kaut ko centos kadam ieskaidrot ! Kretins
(neka personiga)
latino teica:vai tomēr varētu kāds padalīties kādi panākumi ir ar šo agloco?
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.