IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Affiliate marketing - viena liela diršana

individual, davaj sarunaajam taa, tu uztaisi lapu, un tajaa jabuut 500 targeteetiem apmekleetaajiem dienaa no search engineem, un ok, atljaushu arii no hard-link exchangiem ar lidziigaam lapaam;

es tev bezmaksas veikshu one-to-one reviewu trafikam un mazliet arii sales un seo lietaam;)

Nu paldies par lielisko piedavajumu :)

Nu nevajag uztraukties, mans merkis nav cilvekus atrunat. Un to kas nepieciesams lai piesaistitu cilvekus, jeb ta saucamo forumulu es ar zinu un man pat ir pavisam svaigas idejas. Ari jaunas zinasanas nekad nenak par sliktu, tas viss ir loti pozitivi. Kas attiecas uz moreniche, neesmu gribejis nekad aplikt, labaka affiliate progrmma kada redzeta, kur gan vel dod lasit gramatas un izglito jaunos.
Doma vairak bija, kapec sis zinasanas nelikt lieta dzive. Kapec turpinat stradat citu laba.

Bet nu tas ta.

hah, individual, es pie andy dabuju 70ls, es domaju ka labi nopelnju, slaidzinoshi iepostejot tikai 60 postus. tas nebij shvaki. Vnk tev neveicas, ko lai dara :D, protams, citas aff programmas ir leils bullshits. Pelni ne jau tu bet pirmaidas augshgals :D

sandis teica:
Andy, ludzu apstiprini mr. individual un pareejiem, ka var jau gudri runaat, bet ja nebuus targeteeta trafika, nebuus sales ;)

Sandis jau visu pateica. Targetēts trafiks + labs produkts + rezultātu kontrole (tracking) = $$$$$$

Labu produktu, ko reklamēt, uz šodienu nav īpaši grūti atrast. Domāju, ka lielākais klupšanas akmens daudziem iesācējiem ir tieši trafiks un tracking.

Minēšu konkrētus 3 piemērus no Bookie Club, lai uzskatāmi parādītu, ko es ar to domāju:

1) Cilvēks bezjēdzīgi tērē savu laiku auto surf programmās, paid to read vai citos tml. bullšitos. Rezultāts:

pirmais.jpg

2) Cilvēkam pieder websaits par betting produktiem. Viņš vienkārši ieliek reklāmu - banerus, teksta linkus, dotos aprakstus. Rezultāts:

otrais.jpg

3) Cilvēks uzrakstījis pats savu, objektīvu Bookie Club sistēmas aprakstu (review). Rezultāts:

tresais.jpg

Domāju, ka skaidri redzams, kur slēpjas LIELAIS NOSLĒPUMS :D :D :D

loud teica:
Vnk tev neveicas, ko lai dara :D, protams, citas aff programmas ir leils bullshits. Pelni ne jau tu bet pirmaidas augshgals :D

nee, loud, pelna tas kuram ir visvairaak targeteeta trafika un labs sales page :)

kodeejslv teica:
sandis teica:
nu jaa, saciet ar sufriem un veisteejiet laiku:)

pilnigi nepiekritu. Es tagad pirms menesa saku nemties atkal ar pelnisanu neta. Atri spaidu uz sitiem GPT ... savacu iesakuma piki, tagad virzos uz HYIpiem, tur jau tagad saku mazliet darboties + papildus macos par allfiliate. Pilnigi normali iesakumam...

Interese cik tas ir savācu normālu pikji ? :D

kodeejslv teica:
nu man ir doma iesakuma ir doma dabut ap 100$ un uz aughsu, tad tos novirzhishu uz affiliate....

Nu varbūt labāk to naudu dabū parastā darbā, ātrāk sanāks un tad virzies uz augšu, vispār strādā un dari to papildus. Kad pārsitīsi savu parasto algu tad ari ej no darba prom :D

Atpakaļ
Tops