IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Kā nopelnīt ar affiliate marketing

Kā ta nesūt ? var izņemt naudu no PayPal arī Latvijā, agrāk gan nevarēja, bet tagad nav problēmu.

sen jau tie laiki cauri kad nebvar paypal sanemt.
ar cekiem ir sudigi, bet nu problemu nekadu lidz sim nav bijis, sodien tiesi banka biju ar savu kartejo ceku

Nē nu ok, ar čekiem, es arī varētu krāmēties ( jau esmu krāmējis), bet zinot mūsu mīļa Latvijas Pasta politiku, man ir diezgan bail uzticēt kādu čeku, ja tas ir vairāk kā $500 vērtībā. Vienkārši neuzticos :) Esmu jau bijis piekrāpts, bļin, pat reģistrētu vēstuli Latvijas Pasts pakāsa, mhhh... velns ir ārā. Onlainā skatos, kur pēdējā vietā ir mana vēstule bijusi/reģistēta, visur ir bijis ok, ienāk Latvijā - No Data Found, marazms.

nezinu kas visiem ar to pastu man (valmieras rajons) nekadu problemu nav, ceks atnaca kadu 2 nedelu laika, pacina no anglijas atnaca nedelas laika. avizes ari nak :D

Bet kā ir kad saņemu to čeku?
Ko man darīt tālāk? Vienkārši man nekad nau bijusi darīšana ar čku apmaiņu pret īsto naudu :D

Vienkārši gribu 100% pārliecināties, ka naudu saņemšu(jo ātrāk jo labāk) un tikai tad sākt nopietni strādāt.

Arhitekts teica:
Bet kā ir kad saņemu to čeku?
Ko man darīt tālāk? Vienkārši man nekad nau bijusi darīšana ar čku apmaiņu pret īsto naudu :D

1. ej uz banku, kurā Tev ir konts - uz da jebkuru
2. pastāvi 3 minūtes pie letes, papļāpā ar meiteni
3. gaidi 2-3 nedēļas (parasti 3), kad nauda ienāks kontā
4. a jā, vēl ir komisijas maksa bankai jāsamaksā

Atpakaļ
Tops