IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Adsense

beralts

New member
Pievienojies
12. Novembris 2012
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Nolēmu nedaudz pamēģināt padarboties ar reklāmu internetā un par labāko variantu izvēlējos Google piedāvāto Adsense. Bet pirms mēģināt reģistrēties gribēju gūt atbildes uz pāris jautājumiem...
Vai tas nekas, ka man ir tikai 16. gadu un Vai kontu var savienot ar ISIC skolēnu karti ?

Tas nekas, ka tev ir 16. Vismaz, kad man bija 16 jau biju reģistrējies adsensē. Tev kredīt karte nebūs vajadzīgā, jo adsense maksā ar čeku vai ar Western Union Quick Cash.

Pirms reģistrējies uztaisi labu mājas lapu ar regulāriem apmeklētājiem. Tā būs vieglāk reģistrēties adsensē.

Pirms sāc pelnīt, izlasi noteikumus! Mani nobloķēja par noteikumu neievērošanu uz visu mūžu! Par 2 nedēļām bija sapelnīts 60 $.

Alex250 teica:
Pirms sāc pelnīt, izlasi noteikumus! Mani nobloķēja par noteikumu neievērošanu uz visu mūžu! Par 2 nedēļām bija sapelnīts 60 $.

laikam piespamoji visus forumus lai dabūtu trafiku vai arī plikas tantes saliki lapā :D

Galvenais atceries - lai ,cik kārdinoši būtu - nekliko uz savām reklāmām.

Mani arī nobloķēja, pa nedēļu biju sapelnījis kādus 200$, bet tas viss ir vēsture uz mūžu...

Adsense ir laba priekš projektiem, kas nekā citādi nevar nopelnīt - pamācības, instrukcijas, kino apskati u.t.t. Ja ir niša, kurā ir partnerprogrammas, tad vairumā gadījumu tās ir krietni izdevīgākas, bet neviens jau neliedz izmantot abus.

Atpakaļ
Tops