IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Adsense

macuks13

New member
Pievienojies
25. Oktobris 2011
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
izveidoju mājaslapu tīri lai pelnītu ar google reklāmām. Gāja grūti kamēr google apstiptināja, labi nekas spīdoš nau, jo uzstaisīju pārs stundu laikā. :D

Bet tagat problēma itkkā cilvēki nāk un skatās to lapu bet Adsense kontā rādās apaļa 0, Neticu kad neviens nav uzspiedis uz kādas reklāmas, pats negribu spiests savādāk nobloķēs.

Varbūt varat palīdzēt, nu jūs jau paši saprotat

http://www.metaldetecting.n.nu/

Paldies.

Tev daudz apmeklētaji vai maz? no tā itkā nak var izprast ka dienā max 10 cilvēki . Ja nebūš normāls traffic tad nebūs kas kliko

Nu jā tagat tikai sāk nākt apmeklētāji, bet tāpat liekas kad ir uzspieduši tikai tie kuriem esmu palūdzis. Jo Adsense kontā rāda tikai 0.99eur

P.s rekur uzstaisīju screen shot http://imageshack.us/f/839/66639608.png/

Nu ar to palūgšanu uzmanīgi , kāds labi gribot var svārīt ziepes ;) + Adsense noteikumos rakstīts ka nedrīkst tā darīt
Katrā ziņā labāk radi traffic kas nāks uz lapu un klikos,sākums vienmēr ir grūts, es pie sava pirmā weba 3x ķēros klāt, līdz beigās 2men laikā iebraucu smagos plusos ar viņu

velviens jautājums iepriekš meiģināju ielikt adsensi vienā citā savā lapā, toreiz man noraidīja, tagat neatceros par ko bet viss drīzāk, kad pa maz teksts bija. Tagat tajā lapā izvedoju 2 sadaļas (Daugmale un Austrālija) itkkā viņas lapā nau pa tēmu, bet ko jūs domājat tagat taču googlei nevajadzēstu mani nobanot??

Ps. sadaļā Austrālija, iemetu vienkārši no pamatskolas palikušo referātu, kas ir orģināldarbs, bed par Daugmali, gan no wikipedias izvilku infu.

Un rekur arī tā otra lapa Laptop-ladetaji.ucoz.lv

Pēc manām domām ,nevajadzētu . Kāds gudrāks varētu izteikties...Pēc visa jau tu nepārkāp noteikumus .Par to vai teksts ir orģināls vai nav tas vairak SEO ietekmēs.

Kas vispār tie par apmeklētājiem tev lapā? Varbūt tie nemaz nav reāli lietotāji, kas lapu skatās ... nočeko no kurienes tie nāk.

Skatos savu kontu - man vidējais rādītājs mēneša griezumā uz 100 apmeklājiem = 4 kliki, par 1 kliku ~0.12 EUR

Atpakaļ
Tops