IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Adsense uz i-bizness. info :))

ta nav nekada reklama un ta nav jabut. drosi vien pasam kauty kads gluks vai ne to uzspiedi.

Jā nu kā tad - man kleinas rokas ko :)))
no index.php lapas ir redirekts uz ebay lapu un aukšā ir poga skip, ko uzspiežot tevi atmet atpakaļ.
ieteiktu mest nost šo sūdu uz ātrāko :)

Nu nav jau katru reizi, bet kādas 2 reizes man gadijās un redirektēja katru reizi uz citu lapu.

individual - logjiski, bet uz laba hosta :), info domens jau pats pa sevi maxa 1,5 USD, tu vel maxas hostu gribeji ? D

atkal tu neko nesaproti reklamas vinsh pats lika, doooh!!!! es nemaz tag uz sitiena nezinu nevienu hostu kas butu ar reklamam :D

CALM DOWN!!! Shitais forums staav uz pasaulee aatraakaa servera kas piedaavaa free hostingu, bet shis ir maksas plaans, jo ar free plaanu buutu daudz pa mazu prieksh databaazes un ikmenesha trafika trafika... Un reklamas vinji sheit neliek. tos visus adsensus un lidzigos uzliku es, nu taa experimentam, bet izkataas ka vinji te taapat isti nedarbojas, taa ka driz nonjemshu. un par redirektu toch nav skaidrs. varbuut adsense vai adbride te kauko chakaree :D
Njaa dazreiz ir downtime vai kadi datubazes zapori, bet tas islaicigi un viss beigaas atkal iet, taa ka nav ko raudaat :D ok domens ir par 3$ un vispar shito forumu uzsleeju prikolam, bet izraadaas tiri noderiigs sanaaca, taa ka nechiikstiet :D Peace!

es tev apr 10 eur menesi varu tadu risinaajumu piedavat, 1000 mysql datubaazes, 250gb hdd un 1000gb trafiks :D

es jau biju panjeemis
unlimited traffic
unlimited databases
unlimited disk space

nu kaorch riktigs monstrs :D
bet neizdevaas paarlikt jo mysql versijas nesakrita un vispar shito forumu bus baig gruti netraumeetu parlikt uz citu hostu un domenu.

Atpakaļ
Tops