IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

adsense, bidvertiser, adbrite utt..

neoexe

New member
Pievienojies
8. Jūnijs 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
vajadzīgs izveidot linku, kas atver vienu no reklāmdevēja banera reklāmas linku. Piemēram uztaisa vienkāršu blogu ieliek reklāmas baneri no adsense, bidvertiser utt. blogam ir savs links, tātada uzspiežot uz linku x.com atveras mana bloga links y.com un automātiski tiek atvērta kāda no reklāmdeveja banera reklāmām. Vai to vispār var izdarīt, un ja var tad aptuveni kā?

neoexe teica:
vajadzīgs izveidot linku, kas atver vienu no reklāmdevēja banera reklāmas linku. Piemēram uztaisa vienkāršu blogu ieliek reklāmas baneri no adsense, bidvertiser utt. blogam ir savs links, tātada uzspiežot uz linku x.com atveras mana bloga links y.com un automātiski tiek atvērta kāda no reklāmdeveja banera reklāmām. Vai to vispār var izdarīt, un ja var tad aptuveni kā?

Tu drošvien domā - Pop-up logu. Logs kas pats atveras... Mani ar tas interesē vai var, taču domāju ka ar adsense un pārejiem tas nav iespējams, jo padomā cik tad naudu mauktu visi kas tā izdara. Pēc tam autosurfa uzmet un viss :D Var pafantazēt :)

Pafantazēt var arī par to cik dienās atrus banu :)

nu oky atraus banu! bet kā viņi to spēj izfiltrēt ka es ta esmu izdarījis? ok om tūlī uzbruks un teiks gooli apmulķot nevar. bet kā viņi to dabū zināt, jo pati reģistrēta lapa kur tiek izvietoti baneri ir apskatīta un reklāma apskatīta.. nu autosurfā tas ir par traku man liekas ka nobanotu par to tik vien ka tava lapa atrodas tur..bet vnk kautvai cilvēkos palaist apkopojuma linku un rupeeties par to lai lapas apmeklējums nebūtu vienāda ar kliku skaitu :D

Google neatlauj izvietot savu reklamu lapas ar popup logiem.

Neskaitaamas labas idejas un programmas kur kaut ko inetaa vareetu nopelniit jau ir izniicinaatas deel shitaadiem cakareetaajiem... Shie tik godro kaa apkraapt jebkuru firmu kura iedomaajas parastam cilveekam par kautko maksaat.

Atpakaļ
Tops