Noteikti es neesmu vienīgais kam šīs lieliskais forums (paldies Adminam/Apmeklētājiem/ ir sniedzis ne tikai pirmās zināšanas,iemaņas pelnīšanai WWW, bet arī kādu peļņu. Protams "Kluba" miljonāru sarakstā šī foruma lietotāji vēl nav, bet ticu, ka tuvāko gadu laikā tas noteikti notiks. "Draugu" Lauris L. tak izstrādāja plānu, ar kuru tagad slimo vairāk nekā puse LV un labprātīgi ziedo katru mēnesi savu SMS statistikas pasūtīšanai,dāvanai utt. Bez atbalstītājiem/riska kapitāla un sponsoriem nekas tāds nenotiktu!!!
Ņemot vērā iepriekš minēto vēlos pievērst uzmanību Adminam/apmeklētājiem;
1. Izveidot ziedojuma fondu www.i-bizness.info atbalstam un darbībai.(ziedojumu caurskatāmība!!! lapas ātrums utt.
2.Ieviest ziedotāju prioritātes,
3..............
4............
5...........
Katrā ziņā esmu gatavs ziedot šī foruma attīstībai savus līdzekļus un laiku, lai kaut vai reizi sapulcētos visi WWW pelnītāji dzīvē un ietusētu/aprunātos un viens otru apskatītu, kas tad pārvalda to peli un klaviatūru
Ja arī tu esi gatavs ziedot un piedalīties foruma attīsībā, posto savu ziedojuma summu un ierosinājumu zemāk
Ņemot vērā iepriekš minēto vēlos pievērst uzmanību Adminam/apmeklētājiem;
1. Izveidot ziedojuma fondu www.i-bizness.info atbalstam un darbībai.(ziedojumu caurskatāmība!!! lapas ātrums utt.
2.Ieviest ziedotāju prioritātes,
3..............
4............
5...........
Katrā ziņā esmu gatavs ziedot šī foruma attīstībai savus līdzekļus un laiku, lai kaut vai reizi sapulcētos visi WWW pelnītāji dzīvē un ietusētu/aprunātos un viens otru apskatītu, kas tad pārvalda to peli un klaviatūru
Ja arī tu esi gatavs ziedot un piedalīties foruma attīsībā, posto savu ziedojuma summu un ierosinājumu zemāk