IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Ziedojumi www.i-bizness.info

vectevs

New member
Pievienojies
3. Decembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Noteikti es neesmu vienīgais kam šīs lieliskais forums (paldies Adminam/Apmeklētājiem/ ir sniedzis ne tikai pirmās zināšanas,iemaņas pelnīšanai WWW, bet arī kādu peļņu. Protams "Kluba" miljonāru sarakstā šī foruma lietotāji vēl nav, bet ticu, ka tuvāko gadu laikā tas noteikti notiks. "Draugu" Lauris L. tak izstrādāja plānu, ar kuru tagad slimo vairāk nekā puse LV un labprātīgi ziedo katru mēnesi savu SMS statistikas pasūtīšanai,dāvanai utt. Bez atbalstītājiem/riska kapitāla un sponsoriem nekas tāds nenotiktu!!!
Ņemot vērā iepriekš minēto vēlos pievērst uzmanību Adminam/apmeklētājiem;

1. Izveidot ziedojuma fondu www.i-bizness.info atbalstam un darbībai.(ziedojumu caurskatāmība!!! lapas ātrums utt.
2.Ieviest ziedotāju prioritātes,
3..............
4............
5...........

Katrā ziņā esmu gatavs ziedot šī foruma attīstībai savus līdzekļus un laiku, lai kaut vai reizi sapulcētos visi WWW pelnītāji dzīvē un ietusētu/aprunātos un viens otru apskatītu, kas tad pārvalda to peli un klaviatūru :D

Ja arī tu esi gatavs ziedot un piedalīties foruma attīsībā, posto savu ziedojuma summu un ierosinājumu zemāk

1$

Bet tikai tad, ja forums tiktu sakārtots pret spamu, jo man jau ZB te katru dienu dzēst tos porņikus. Liekas ka vienīgais to daru.

Un varbūt tad varētu kaut ko atmest arī moderātoriem, kas katrs varētu uzraudzīt savu sadaļu, lai nebūtu dubulto topiku un dubulto reflinku utt

MakeMoneyOnline teica:

Hmm tik es isti nesapratu ko ar tiem ziedojumiem iesakt?
Es domaju, vienigais kas vareetu attistit sho forumu, butu ziedojumus ieguldit foruma reklameshanaa, lai te vairaak interneta pelnitaji savaaktos, buutu interesantaak :)

Vai ari tu domaaji to naudu partijam kad visi pelnitaji satiksies dzivee :D

Kadam vel ir kadi ierosinajumi? :wink:

o ja apartys dereetu gan :))) satikt andy un skrachu un kas veel te dzive :")

es tik slavens esmu? :D vai ari drosi vien domaji sandi :D

Labi puikas - taisam pikniku!

Tas, kurš izdzers visvairāk alu un paliks
pie samaņas, tiks pieņemts darbā par
štata darbinieku refer.lv projektā.

How's that sound??? ;-) he-he

Ā un naudu ko iegūsim no tukšo pudeļu
nodošanas, ziedosim forumam :-)

es ari piekritu :D kadu alu jadzer? kurs to sponsores? :D

Piedalos, bet nevajag dzert tikai smagos alus kā piemēram bauskas jo viņu nevar daudz izdert :D

Bauskas gaišais labz !! :)

Lai paliek drusku siltāks un tad jau liksim vaļā !

cik stulbam ir jaabut lai netiktu gala ar sito leeto xrumer spamu wnkaarsi pie registresanas ir jauzliek papildus aizsardziiba jo parasto phpbb captha kodu xrumer atkodee un spamo uz nebeetu
prieksh tam ir phpbb support forumi kur var to visu uzzinaat

Atpakaļ
Tops