IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

SEO Vens saturs, bet vairāki domēni

DeaLer

New member
Pievienojies
14. Februāris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Jautājums par šādu situāciju. Ir izvietota mājas lapa uz bezmaksas serveri. Viņi piedāvā bezmaksas subdomēnu. Citā vietā nopirku domēnu. Situācija tagad ir tāda, ka domēns ir piesaistīts tam bezmaksas serverim, taču es mājas lapu varu atvērt ar subdomēnu un arī ar domēnu. No SEO viedokļa tas skaitās kā dublēts saturs, kuru visticamāk google neindeksēs?

Un ja reiz par domēniem iesāku, tad kā ir labāk domēnu ņemt pie tā paša, uz kā stāv lapa jeb var ņemt pie kāda cita, kas piedāvā lētāk? Kādi ir plusi un kādi mīnusi?

Domenu labaak njemt pie droshiem izplatitajiem, piemeram name.com vai namecheap.com , citadi var gadities ka kompanija pazuud ar tavu domenu bez zinjas.

Kas attiecas uz dubulto saturu, labi tas nav, tev jaizdomaa kaa nonjemt to subdomenu vai iznjemt no vinja sauturu.

es paņēmu domēnu no godaddy, vai viņš ir uzticams? Neesmu pārliecināts, ka subdomēnu varu noņemt nost, jo domēns man ir noparkots uz subdomēnu, nodzešot subdomēnu man vairsn av ne ip ne adrese, lai būtu iespēja savienot domēnu ar hostingu. Vai arī es kaut ko nemāku un nesaprotu. Hostings man ir bythost15.com

Kā īsti ir ar lapas ielādes ātrumu, ja domēns ir no cita kantora un hostings no cita? Reāli pats domēns iespaido lapas ielādes ātrumu, jeb to iespaido tikai serveris uz kā stāv lapa?

Atpakaļ
Tops