IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Veids kā dienā dabūt Summu virs 60$ un ir pieradijumi.

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
fulmaster- tu tos 400$ godīgi nopelnīji via klikšķinaji pats uz reklāmām? saņēmis esi jau?

jaa no Googles jau saņēmu tos 400$ kautkad drizuma konta jau bus, gaidu kad banka parskaitis ;)

Nea tada veida es apmeram esmu izterejis 10$ uz 60 Signupiem , parejie ir ieguti godiga ceļa ar reklāmām savā lapā.....

ar tiem cekiem gan ilgi ir. man hansabanka teica ka 3 nedelu laika bus (15 darbadienu), bet pagaja 4 nedelas kamer dabuju naudu no CJ sava konta.

esmu dzirdejis ka citam bankam vel ilgak ir

un tas kurš rakstīja šito >>>

es ar sito tagad pameeginaaju pieregisteeju tipa sievieti bet pieskaitiija 1$ nevis 7$

Tas tape ka tev ta teikt nekvalitativs Traffick , nu 20 IP uz vienu Signup ir Ideali bet ja ir 15 IP uz Vienu registraciju tad tev mazak maksas......

pfff man šodien izsūtīja čeku no tā Affiliate, un gribat ticat gribat nē man no tās summas noskaitīja tikai 0.50$ :D Tātad pēc 2-3 nedeļām saņemšu 637$ vertu čeku 8) 8)

Šomenes uz 1000$ tēmēju.... jo 637 savacu pa 15 dienam :)

Cik sapratu tad viņi jau paši to Summu konverte kad apstiprina registretos, jo ta summa lēkā nedaudz 1-10$ robežas leka neko nedarot... Vakar manam draugam šito pašu pateicu par šito viņš pa vienu vakaru registrejoties no proxy savaca 102$ 1 men un 13 women registracijas un traffika kvalitate 24IP uz katru registraciju <> 20 ir minimalais

tici vai netici bet I'm in :)

btw, baigais chakars regot e mailus jaunus :(

es vairs nekrāpju bet daru pēc visiem noteikumiem.....

Es bij šokā kad ieraudziju Void :D bet nee viņi sajauca datumu :lol: apakšejam kur Medley pie Details ir Sent ;) tapat ka pirmajam ko jau saņēmu...
7c4f4c6098.png

Tur rakstiits
[code:00d4086aac]Pay Per Click earns you up to $1.00 per unique visitor per day, counted by a unique IP address and tracked with your account number (GPID)[/code]
Taatad LIIDZ 1 dolaaram par registraaaciju tomeer? :)

un Summu kuru jus iegustat no registracijas ir ari atkariiga no Unikalajam IP adresem kas ir apmeklejuši to tavu adresi...

A kaa ir ar "Per order Payout (80$ per order)" ? Kaa sapratu tas ir par viena free membera registraaciju?

"The per member program pays you a fixed amount for each person who signs up for a free membership."

Un kaadus cilveeku datus tur prasa, reaalus? Vinju zvana uz tel. numuriem vai kaa citaadi to visu paarbauda? Vienkaarshi cilveekus var dabuut, tikai ne visi grib postot savus iistos datus...

Ja viss buus ok, tad es registreejos zem tevis (taapeec buus veel papildus ienaakumi) :)

Earning cash is a no-brainer with our per member order program. Every PREMIUM member sign-up earns you a $85.00 payout. The only question is – how many memberships will you drive today?

kautko ne tā būsi izlasijis.

nevis izlasijis bet nezin vardu order kas tulkojas kaa pasutijums ;)

A kur tad izveeleeties, lai maksaatu par cilveeku? Ir procenti, ir par klikski liidz 1$ un ir par pasuutiijumu 85$

tas pats kliks vnk neefektiva trafika gaidjuma tu pariesi pay per click laikam :)

Kas ir jaaraksta regjistreejoties pie site url? Saprotu, ka web lapas adrese, bet kas tieshi?

Atpakaļ
Tops