IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Veids kā dienā dabūt Summu virs 60$ un ir pieradijumi.

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Tātad šodien man atnāca čeks no viena Affiliate, Skatīt tur zemāk..

Šeit jums maksās par katru cilvēku kurš reģistrēsies tajā lapā, par Sievieti kas reģistrējas maksā apmēram 7$ par virieti 2$~ .. Tātad nopelnīt var pavisam vnk ... Savus 70$ nopelnīju vienā dienā, darot sekojoši .. Reģistrējos zem sevis no citām IP, galvenais aizpildīt tos Laukus ar citu Info , jo viņi vel pārbauda vai apstiprināt... Kad reģistresies tev uzreiz naudu nepieskaitīs paies kadas 3h , jo viņi parbaudīs cik kvalitatīvs lietotājs tā teikt... Minimalais čeks 25$ un izmaksā mēneša beigās..

Tātad reģistrējamies šeit
Un ņemam Option I - Per-Click Program - Get paid for each click:

Jūsu Links no uz kuru jāved cilvēki izskatīsies šādi > http://adultfriendfinder.com/go/g873155

1185563136.png

vo izskatas realnja man shitie hack pasakumi patiik :) thx ka bus brivax imzmegjinahsu

hah, ko tu tur muldi!

min chex= 50 dolari

You must maintain the traffic quality of 1 free member in 20 uniques and 1 paid membership in 25 free members at all times or else your account will be converted to the Percentage Program.

Un katad tu shito gatavu dabuji pasaki? mmm?

nu 24x5 = 120$ ja dabuj 25 tad tev jacer ka naudu iedos, jo viņiem liksies aizdomīgi ka neviens nav members maksas...

Un par izmaksu kļūdijos .. agrak bij 25$ tagad 50$ bet tos nav grūti savakt...

nu ok ta man vairs neinetrese es domaju ka varees ilgterminja bet shitas atkal taads ka totobanka izmet vienu ciklu un caur...

nez tagad gaidu Julija mēneša algu ..

Total Earned $417.89
Total Adjustments $0.63
Total Paid ($70.94)
Current Balance $347.58

Ceru ka kādus 100$ izmaksas :)

hmm kaa tev tas sanaca, tikai ar savu regoshanos jeb tu pa iist promotee?

nu kādus 50$ es pats registrejos lai savaktu.. nu pirmo čeku ... bet kad atsutija tad sāku ta nopietni ar to lietu nemties :)

nu ta jau nekas nopietns galigi nav ideju kur shitadu varetu reklamet

mmmm jauni stati , un tulit menesis beigsies :)

Total Earned $650.09
Total Adjustments $0.63
Total Paid ($70.94)
Current Balance $579.78

Fulmaster teica:
mmmm jauni stati , un tulit menesis beigsies :)

Total Earned $650.09
Total Adjustments $0.63
Total Paid ($70.94)
Current Balance $579.78

nu eu, tak ar affiliate programmam nevar nopelniit, tas tak nav reaali, shitaadu naudu un latvietis.. taas ir pasakas.. reaals B.S.... tas cheks ir maaksliigs... bla bla :))

mjams.. kaut kaa nemanu shadus komentaarus:D

MALACIS!!

hmm izskatas ka fullmaster papildina i-biznesa profu aprindas :)

ne tagad jau iet strategijas :lol:

bet tos 600$ jau nedabušu jo nav man tur maksas memberi tik daudz un par to % iet nost bet uz kadiem kaut 100$ ceru ;)

iet nost jo tu pats zem sewis registeeji maxas memberus?
vai tew to kontu paartaisija uz % kontu takaa tur bija briidinaats.
es ar sito tagad pameeginaaju pieregisteeju tipa sievieti bet pieskaitiija 1$ nevis 7$

zhel ka jau nav pa iistam
butu smuks pikjis prieksh tada jauna frukta

nav vel noskaitijušies tie % tagad menesis beidzas kautkad 4 datuma jau bus ista summa ;) Neesmu ipaši zinoš cik % nonems utt.. bet lai savaktu 612$ man registrejas 130 cilveki~

nu jā Adsense 400$ :lol: taka esmu iepelnijies pa vasaru :D Bet ta tik veiksme nav stabils nekas ... :)

Atpakaļ
Tops