IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

vajadziga palidziba nevaru tikt sava e gold.

pepsitis

New member
Pievienojies
25. Februāris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
es ieregistrejios bet nevaru ieiet kapec ta man uz e pastu atsutija akonnt numur bet kad ievadu vinu man uzrada ka tads num nau korekts ko man darit ludzu palidziet :oops: ar cienu natalija

pepsitis teica:
es ieregistrejios bet nevaru ieiet kapec ta man uz e pastu atsutija akonnt numur bet kad ievadu vinu man uzrada ka tads num nau korekts ko man darit ludzu palidziet :oops: ar cienu natalija
Nu aizsūti viņiem e-mailu ar savu problēmu, gan jau palidzēs! Bet nu parliecinies vai tiešām ievadi visu pareizi kārtējo reizi!
Ja nē varūt viņiem tur kas pašiem gljuku, mēģini vēlāk vēlreiz ;)

Breksis teica:
pepsitis teica:
Nu aizsūti viņiem e-mailu ar savu problēmu, gan jau palidzēs! Bet nu parliecinies vai tiešām ievadi visu pareizi kārtējo reizi!
Ja nē varūt viņiem tur kas pašiem gljuku, mēģini vēlāk vēlreiz ;)[/quotebet es jau kadas 10 reizes ievadiju tos ciparus un neka. itka viss pareizi varbut tiesam viniem gluks. bet pa junu vairs nevaru uzrada ka tada jau ir :oops:

Parasti jau e-gold neko uz emailu nesūta.
vai tik kāds hakeris nav tev jau uzlauzis to egold kontu.

Atpakaļ
Tops