Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
Nu aizsūti viņiem e-mailu ar savu problēmu, gan jau palidzēs! Bet nu parliecinies vai tiešām ievadi visu pareizi kārtējo reizi!pepsitis teica:es ieregistrejios bet nevaru ieiet kapec ta man uz e pastu atsutija akonnt numur bet kad ievadu vinu man uzrada ka tads num nau korekts ko man darit ludzu palidzietar cienu natalija
Breksis teica:Nu aizsūti viņiem e-mailu ar savu problēmu, gan jau palidzēs! Bet nu parliecinies vai tiešām ievadi visu pareizi kārtējo reizi!pepsitis teica:es ieregistrejios bet nevaru ieiet kapec ta man uz e pastu atsutija akonnt numur bet kad ievadu vinu man uzrada ka tads num nau korekts ko man darit ludzu palidzietar cienu natalija
Ja nē varūt viņiem tur kas pašiem gljuku, mēģini vēlāk vēlreiz[/quotebet es jau kadas 10 reizes ievadiju tos ciparus un neka. itka viss pareizi varbut tiesam viniem gluks. bet pa junu vairs nevaru uzrada ka tada jau ir
![]()
nu vis iegaju konta tagad jatiek skaidriba kas un kur ceru ka man kads palidzes.Briksons teica:Parasti jau e-gold neko uz emailu nesūta.
vai tik kāds hakeris nav tev jau uzlauzis to egold kontu.
acīm redzot sūta ganBriksons teica:Parasti jau e-gold neko uz emailu nesūta.
vai tik kāds hakeris nav tev jau uzlauzis to egold kontu.
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.