IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Vai varetu izpalidzet tikai registejoties face.lv?

simonr

New member
Pievienojies
15. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Tagad ir konkurss kur sanem mp3 par to ka tu piesaisti 30 cilvekus kuram ir jabut vismaz vienai bildei.
Tapec vai nevaretu ludzu registreties caur sito adresi un tad ielikt vienu savu bildi.
P.s. ja negribat likt bildi tad vari iebazt kadu no googles un atceries ka vajag likt bildi kura ir mormali redzama seja utt.. jo daudzreiz nenem pretim.
Paldies!

sorry simonr.. es jau esmu pieregistrejies face.lv
un man jau apnikushi pleijerishu tikotaji jo katru dienu ir pilns ar uzaicinajumiem :)
p.s. neka personiga :))
aa un wai es waretu uzzinat tawu face.lv niku ? :)

tad ari ir simonr, un aizmirsti par to purns.lv nau ta verts del kaukada leta mp3. Man nesanaktu sanemt ari neko jo es citoju. Un vispar es jau atmetu pamazam i-biznessu , jo paslaik esmu parak aiznemt. Skola-darbs-trenini.

Atpakaļ
Tops