IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

vai man izmaksaas naudu ja man ir 15?

krizanova

New member
Pievienojies
18. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
esmu registreejies dazaas autosuf lapaas. (tajaas, kuras ir briksona sarxtaa) Man ir Hansabankaa konts, kuru izveidoja mani vecaaki. Es arii autosurfos registreejos ar maates vaardsu un uzvaardu, ta4u tikai shodien man izveidoja kontu. vai ir iespeejams iznemt naudu uz sava konta, kaut arii esmu registreejies uz maates vaarda un man nav 18?

P.S. Arii e- gold un E-ls emsu registreejies uz maates vaarda.

Laikam buus VISUR jaaregojas pa jaunu un uz sava vaards ne?

Un e - ls var paarskaitiijumus veikt nepilngadiiga persona?

Nepilngadigie ja pratigi dabojas var izdarit pateisieba vairak neka var domat :)
Nestreso, tev izmaksas tak uz e-gold, tad caur e-ls uz kontu. e-ls nomaini info, vai suti uz mates konta.

tici vai ne, bet man ari ir tikai 15 gadi, un visu daru uz sava varda. ir gan konts gan visa clasic kreditakrte. un naudu sanemu un turpinasu sanemt.

Atpakaļ
Tops