IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Vai man der AdSense?

firefox123

New member
Pievienojies
26. Augusts 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki!
Gribeju uzzinat vai manu majas lapu nevar nobanot AdSense?
Un kadus man izvēlēties channelus priekš savas lapa!???

Mana lapa: linefilms.wos.lv

Teorētiski google nevajadzētu nobanot, laigan dažreiz īsti nav skaidrs par ko ir bans - nobano pat tādas lapas, kas atbilst visiem kritērijiem.

Ieskaties seit...
Kad tev brīvs brīdis iesakām uzspiest uz šīm adresītēm,jo tur arī ir daudz kas interesants,kas varetu tevi ieintresēt!!!

Vot par shito tevi nobanos! nedriks mudinaat apmekletajus spiest uz reklaamaam! ja google pamaniis to uzrakstu tad buus bans visticamaak.

Un tas ka tavaa lapaa cik saprotu var skatities filmas ne tajaa legaalaakajaa veidaa, tas ari var draudet ar banu ;)

Izskatās pēc pirāta :) Googlei tādas lietas nepatīk, bet riskēt jau var :)

labak nem ara kamer nav pa velu!
signature_smileyx.jpg

izlasi kārtīgi adsense noteikumus
neļaus ar tavu IP pievienoties adsense programmai.
busi melnajaa sarakstaa, hehe
http://pelnit-interneta.blogspot.com/

Google bano par vismazākajiem sīkumiem, man nenobanoja, bet domēnu blokēja tikai par to, ka bija ievietots no filmas attēls ar meiteni apakšveļā. Viņi rakstīja, ka saturs ir domāts pieaugušajiem.

Atpakaļ
Tops