IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Vai ir laiks lekt nost no zcash mainošanas?

HelmutsHelmuts is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
IBF.lv
Pievienojies
18. Oktobris 2017
Ziņas
129
Reakciju rezultāts
7
.. vai tikai man liekas, ka zcash mainings paliek arvien neizdevīgāks? .. pieļauju, ka pie vai nas ir tas, ka salīdzinu dienas izmaksas USD nevis ZEC vai BTC :/

.. kāds no jums seko līdz par cik procentiem ir nokritusies flypool izmaksa ZEC-ā?

man pašam ir grūti analizēt izmaksas, jo bieži izņemu vienu no grafiskajām kartēm no mainera un pārlieku kompī, lai var taisīt vairākus strīmus paralēli.. krietnu laiku maineris strādāja tikai ar 1 karti.

šāda haosa scr:

zec izmaksas

---

.. nav man jau nekas daudz - un tomēr, domāju pārmest atpakaļ uz ETH vai pamainot vispār ko jaunu ;)

mans flypool konta screenshot

---

vai tu vēl maino ZEC?

Ar švakām kartēm neko liekas nopelnīt uz Equihash vairs nevarēs. Kalkulatorā ievadot viss top skaidrs. Pamēģini pats.
www.coincalculators.io
Izvēlies algoritmu Equihash, savu jaudu un patērēto strāvu.

Šobrīd nezinu pat kā būtu pareizāk, bet viennozīmīgi no vecām kartēm ir jāatbrīvojas, kamēr tās vel kko maksā.
Vai vietā izdosies ko nopirkt? Nezinu un nezinu vai vispār ir vērts. Ne visai optimistiski ne? :)

Kartēm jābūt ir iepakojumam, pirkšanas dokumentiem un vēlams vel spēkā esoša garantija. Ja garantijas nav tas ir tāpat, kā auto pārdot bez tehniskās apskates. Cenu tad nāksies nolaist.
Cenas skatos kādas ir citiem pārdevējiem. Zemāka cena būs aizdomīga, labāk pieturēties pie augstākām, zemāk palaist jau paspēs vienmēr un pats galvenais pārdot vajag pa vienai kartei. Viena karte - viens telefona nummurs vai konts. Savādāk paliksi par maineri pircēju acīs un tas nav labi :)
Kartēm jābūt iztīrītām, notecējumiem noņemtiem. Tas īsumā viss.

jānoņem notecējumi? .. hmm.. kas tas tāds? :o paldies

--

jā... kastes, čeki un garantijas man nav :( .. tagad skaidrs - tie jāpieprasa iegādājoties maineri (man vnk atnāca maineri - bez karšu kastēm un garantijas čekiem).

.. par karšu pārdošanu - Kaspars ieminējās, ka pa £25 (pluss mīnuss) var paņemt galda vietu viņa datortirgū un teorētiski var pārdot visas kartes :)

man ir 11x rx560 4gb 1 ventilatora Safīri.. ideja ir katru pārdot pa £125 => par katrām 2 pārdotajām rx560 var nopirkt 1 jaunu rx570 vai rx580 nitro+

.. tāds domu gājiens

source.gif

Dažām kartēm ir notecējumi, maineri spiež ārā visu sulu :)
Da nē - termoizolācija ir piesūcīnāta ar kkādu eļļu, kura pie paaugstinātas temperatūras nedaudz palien ārā. Dzīvībai nav bīstami.

Atpakaļ
Tops