IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

vai es varu dabūt naudu no Alerpay?

dimants

New member
Pievienojies
7. Februāris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0

sveiki! :) man ir viens tāds jautājus. Vai ir iespējams ka es savu naudu, kas man ir alertpay konta varētu dabūt (uz rokas, realistiska veida) vai vismas ko nopirkt kādā interneta veikalā, vai arī pārskaitīt uz paypal kontu!?
P.S. man nau konta arzemēs.

jau iepriekš paldies!

p.s. jaa es ari veletos uzzinat ka viseertaak no alertpay dabut naudu uz rokas :) ?

ceru ka atbildesiet :)

Cik es zinu, tad alertpay piedāvā iespēju to pārvērst uz e-gold un e-gold jau diezgan viegli pārdot...

Samērā viegli! Ja dzīvo Rīgā, tad Hanzabankas galvenajā birojā var atvērt kontu Lietuvā! Tā kā AlertPay atbalsta Lietuvu, tad problēmas ar to arī beidzas - caur interneta banku no Lietuvas konta pārceļam naudiņu uz savu Latvijas bankas kontu. Ir savi maziņi procentiņi, bet nu vismaz nauda ir kontā! Starp citu, kontaktējos ar AlertPay un jautāju, kad sarakstā parādīsies Latvija. Teica, ka strādājot pie tā un tuvākā nākotnē būšot! Precīzu laiku gan neteica.

Atpakaļ
Tops