IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

VAi bux.to maksa

zikeris

New member
Pievienojies
23. Janvāris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Es sevi uzskatu šaja interneta peļņā par jaunino jo esu tikai 2 nedelas!!! Bet man liekas ka tā bux.to pagarīšana ir vienkārša lieka laika skiešana!!! ko iesakat lai varetu labi pelnit naudu iterneta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Your Statistics
# of Website Visits 960

Your Referral Statistics
# of Referrals (view) 16
# of Referral Website Visits 2036

Additional Credit/Debit
# of Credit/Debit (view) 0.09

Balance Information
Account Balance (cashout) $ 20.0500
Total Amount Paid $ 10.0000

--------

man maxaa

cik ilgā laikā saņēmi izmaksu - kad pieprasīji un kad saņēmi?

3meeneshu laikaa, kaa jau teikt 60.b.days = 3meeneshi. premium izmaxaa 1,5meenesha laikaa

gaidu savu otru izmaxu kopsh 30.dec. un jau treshaa izmaxa staav uz rindas. doma gan iekraat vairaak, jo tie 10 zaljie taada shvaka summa :|

Kas vini veel paceelusi puss meenessi ilgaak?
BTF man arii lidziigi stati kaa tev :D

Your Statistics
# of Website Visits 944

Your Referral Statistics
# of Referrals (view) 16
# of Referral Website Visits 2381

Additional Credit/Debit
# of Credit/Debit (view) 0.09

Balance Information
Account Balance (cashout) $ 33.3400
Total Amount Paid $ 0.0000

BTF tu lietoji autoclickeru? un vari reali paradiit paypal skriinu?

nelietoju nekaadu autoklikeru, sen man buutu bans un kaa jau kkur ieprieksh mineeju, tad liek banu arii par to, ka lieto reloadevery. Lasiiju par to tajaa vinju forumaa no kura mani gan nobanoja, ka saaku chiixteet par paymentu :D

skriins te http://i30.tinypic.com/314dklc.jpg

Atpakaļ
Tops