IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzlauzts egold konts !!! Help !!!

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Man jau šonedēļ 2x uzlauzts egold konts un nosperta nauda. bet nekādi nevaru atrast, kur ir vaina.
Lietoju Firefox, Kerio ugunsmūri, AVG antivīrusu un tagad vēl uzliku Kaspersky. Vēl papildus čēkoju kompi ar AdAware.
Kaspersky gan tagad izķēra kādus 30 trojaņus.
Pēc tam nomainiju paroles gan epasta kastei gan egold. bet lieta tāda, ka pēc egold paroles nomaiņas atnāk tā vēstule, ka nomainīta parole no IP 81.195......, bet man nav tāda IP - man IP sākas ar 87.110.....
Un tā visu laiku. Kādreiz man tur rādija pareizo IP. Man ir Apollo MDSL

Nezinu vairs ko darīt. Tāpēc LIELS LūGUMS !!!!!!
Varbūt kāds, kam arī ir MDSl var ieiet savā egoldā un pamainīt kādus setingus un paskatīties, vai tajā vēstulē, kas pēc tam atnāk ir jūsu pareizā IP vai arī kaut kāda cita.
Kad zvaniju Apollo palīdzības dienestam, tie teica ka 91.195.... IP adrese arī esot no MDSL, bet kad čekoju internetā pēc IP location tad man uzrādija, ka tā adrese ir no Maskavas!!!???

Lūdzu palīdzat !!!!!!

Es tiko pamainiju informaciju sava profilaa e-gold unatnaca vestule no e-gols un taa ip adrese sakrita ar manejo! Man MDSL. Tiesam zini ka nav tava ip adrese, jo tagad visiem MDSL mainas ip!

kads keyloggers tava kompi ganas.
full format, reinstall, normala aizsardziba. vienigais tirais risinajums.

hmm tu tak konta izdrukaa redzi kuraa konta nauda nopludusi, griezies pie e gold un saki :)

loud teica:
hmm tu tak konta izdrukaa redzi kuraa konta nauda nopludusi, griezies pie e gold un saki :)

Tā jau arī izdariju, bet par to man jau to naudu atpakāl neviens nedos un otrā reizē jau bija atkal cits konts.

Atpakaļ
Tops