IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles ToToBanka.com - Nopelni 500 Ls PAR NEKO!!!

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Andy
  • Sākuma datums Sākuma datums
loud teica:
jaraxta ir: UXHUNYCPE

Vai, vai Loud - - - par manu darbu laurus plūc Tu...

Kods bija dots šeit:

http://www.totobanka.com/BETFAIR.html

Nu tā kaut kā...

Andy

P.S. Tie cilvēki, kas nav apstiprināti forumā,
lūdzu pārreģistrēties! Thanks :D

NU re beidzot arī Andy parādās pēc ilgiem laikiem :)
Ko labu daries? Top kas jauns?

Andy teica:
loud teica:

Kods bija dots šeit:

Nu tā kaut kā...

Andy

Tavu to kodu es rakstiju betfair, bet to kuru es prasiju forumā, tas bija nepieciešams betfred.

Ha, točna, ātrumā tas ekrāns baigi līdzīgi izskatijās :-)

Bet Loud pērienu tāpat ir pelnījis, Viņš zina par ko :-)

ripis teica:
Andy teica:
loud teica:

Kods bija dots šeit:

Nu tā kaut kā...

Andy

Tavu to kodu es rakstiju betfair, bet to kuru es prasiju forumā, tas bija nepieciešams betfred.
:D

andy, iegādajos Tavu pocketmoneysystem, baigi simpātiska sistēma...
skatos, Tev ebay ir piedāvājumā arī futbola sistēma. Tā gadījumā nebūs "laydrawwaitgoalbackdraw" sistēma? Esmu to izmēģinājis krustām šķērsām un jāsaka kā ir - strādā un vēl kā! Vienīgie sūdi sākas, kad 83.minūtē vēl ir niča - tad galvenais neraustīties uz visām pusēm :)

jā, un paldies, ka piedāvā lielu atlaidi uz BC - laikam būs jāiegādājas tas brīnums.

Nē, "Trading Demon" nav "lay draw and wait for goal" sistēma.

Tehniski kaut kas ļoti līdzīgs, bet ideja cita.

andy, ko bookmakeri saka par to apčakarēšanas sistēmu, Tev nav ziņu, atsauksmes? It kā jau viņiem labi, klients zaudē savu naudu un vēl bonusu, bet no otras puses, viņš taču kantorim ir tikai viendienītis. Tevi nav meklējuši rokās bookmakeri? :)

hmm ja taa padoma taa pat ir pozitiva pelnja totoalizatoriem jo liekot uz visizdeivvgako koeficetnu proti 5.0 iespeja ka vines ir neiciga, kas nozime to ka toto vinnee. Varetu pat sarunat ar toto par shitadu bonusu visulaiku, vinjiem butu pelnja un man butu pelnja :P :D

tapēc jau es, loud, arī prasu par šo... Tas, ka mēs apslaucam cilvēkus betfairā, tas nevienam netraucē, bet vai tas, ka mēs atnākam uz toto uzlikt divas likmes? Neesmu pārliecināts, ka toto uz šādu piedāvājumu reaģētu pozitīvi, katrā ziņā ne visi - tas točna. Vel jau fakts, ka pie fatālas neveiksmes no toto naudiņa tiek aizvākta. Man bija situācija, kad trīs likmes ar kofu virs 3.5 vinnēja, betfairā paliku uz nulles, toto biju bagātnieks... :) nācās ņemt ārā...

nju jaa es no betandgame.com izpumpeju 100-150ls :D, bet nu toto man skjiet ir vienalga kaa nekaa labak es uzlieku 2 likmes kuras +- zaudes nevis vsp nelieku vinjiem naudu vai ari panjemu kadu sistemu ar kuru izslaukt :D

martinstids teica:
Tas muusdienaas saucaas - par neko??

Naudas summa investēšanai 75 Ls - 100 Ls

nu, vecīt, pavisam jau no debesīm nekas tāpat nekrīt, biki jau kaut ko vajag ieguldīt - naudu, laiku, darbu...

par nosaukumu gan nestrīdos.

Atpakaļ
Tops