IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Tissa Godavitarne programma - 125USD peļņa 24h laikā

latnet

New member
Pievienojies
29. Jūnijs 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sākumā neticēju ka tā var būt, jo bezmaksas siers ir tikai peļu slazdā. Bet iestājos un pārbaudīju - tiešām darbojas!!! Un tiešām šī programma ir labākā, ko līdz šim esmu atklājis. Pie tam, tā ir tikai nesen parādījusies.
Vienīgais tās mīnuss ir tas, ka tā ir sarežģīta. Bez labām angļu valodas zināšanām un sapratnes, kā darbojas Internets un Affiliate marketings kopumā būs grūti.
Iestāšanās un visu soļu izpilde man prasīja ~1 dienu. Rezultātā man tagad ir savs meklēšanas robots (kuru es varu rediģēt) un domēns bezmaksas: http://draugiem.ws :)

Lai tajā iestātos spiest šeit: http://draugiem.ws/tissa.htm
(lūdzu rūpīgi izlasīt un darīt kā tur rakstīts, un pats galvenais atbalstiet Latvijas preci (savējos)- izmantojiet manu Affiliate ID: 1245998652PGIF

P.S. Ja kāds šo jau izmanto, lūdzu dalieties savos iespaidos. Ja rodas kādas problēmas un jautājumi, uzdodiet tos šeit.

latnet, kādas ir Jūsu angļu valodas zināšanas?
Vai maz izlasījāt to tekstu?
Es tiku līdz pusei kad meli kļuva pārāk uzkrītoši...
Isumā:
Stāsts par veiksminieku kurš nopelnījis $2.2 miljonus internetā. Sākumā, lai uzsvērtu cik tas vienkārši, tiek apgalvots ka šis izkritis no koledžas, bijušas grūtības atrast darbu, nav bijuši naudas ietaupījumi.
Doma: ja es būdams ne bagāts, ne gudrs var to izdarīt tu arī vari...

Vienu lapu tālāk šis nabadzīgais neveiksminieks pēkšņi ir izdomājis jauna veida meklēšanas sistēmu, kļuvis par zinošu programētāju un nez no kurienes izracis $100000 tā visa uzsākšanai.

Īsumā, iestāties tur (bez blabla) var pa tiešo šeit: https://acme-people-search.com/signup.php?ref=1245998652PGIF&tid=gdi

Kas ir jādara:
1) Jāsaprot, ka Internetā nevar neko nopelnīt neko nedarot, t.i. jāizpilda minimālas prasības - Step1, Step2, Step3 (sīkāk par to izlasīsiet tur)
2) Kā jau visur :), jāreklamē savs saits un jāiesaista citus. Bet labākais ir tas, ka visi pārējie ir ieinteresēti, lai arī Tev ir "sekotāji", t.i. piramīda aug un nauda nāk pati no sevis.

Un tagad interesantākais. Visi mēs zinam, ka piramīdas vienmēr sabrūk. Tā arī noteikti, agri vai vēlu, būs ar šito. Bet... tā kā nepastarpināti tiek attīstītas arī citas Affiliate sistēmas, tad Jums tāpat paliks "biznesa kontakti" un "residual income".

Lai veicās!

Vari padalities pieredze ,kur tu vinu centies reklamet?Un cik jau esi nopelnijis?

andris teica:
latnet, kādas ir Jūsu angļu valodas zināšanas?
Vai maz izlasījāt to tekstu?
Es tiku līdz pusei kad meli kļuva pārāk uzkrītoši...
Isumā:
Stāsts par veiksminieku kurš nopelnījis $2.2 miljonus internetā. Sākumā, lai uzsvērtu cik tas vienkārši, tiek apgalvots ka šis izkritis no koledžas, bijušas grūtības atrast darbu, nav bijuši naudas ietaupījumi.
Doma: ja es būdams ne bagāts, ne gudrs var to izdarīt tu arī vari...

Vienu lapu tālāk šis nabadzīgais neveiksminieks pēkšņi ir izdomājis jauna veida meklēšanas sistēmu, kļuvis par zinošu programētāju un nez no kurienes izracis $100000 tā visa uzsākšanai.
Sveiks Andri!

Tie jau nav tie meli.. Tas ir 10 gadu gara Affiliate marketing pieredze. Tissam vajadzēja veselus 18 mēnešus, lai sasniegtu kaut ko, protams viņam bija neveiksmes utt., bet viņš cēlās no jauna un turpināja iesākto. Tissa ir diezgan daudz mācijies Beating Adwords viņam esot bijusi, kā PPC bībele, ko pārlasijis vairāk nekā 100 reižu. Savu Acme people search enginu viņš reklamē Google, Yahoo un MSN reklāmas kampaņās. Tissa katru nedēļu ir GDI leaderboards augšgalā izmantojot savu šīs PPC reklāmas kampaņās un Acme People Search.

Katrā valstī ir savi likumi par cilvēkiem, ASV ir publiski pieejami meklēšanas dati, piem UK tā nav. Vienīgais dažī no tā pelna, kur citi dod par brīvu līdz ar to viņš ir soli priekšā saviem konkurentiem.

siemens teica:
Kads var isuma paskaidrot ,kas tur jadara?

Sveiks, Siemens

Kau jau Latnet stāstija ir 3 soļi, ja tu tos izpildi tu iegūsti 125$. Tev noteikti rodas jautājums no kurienes rodas tie 125$?
Tas notiek, kad Tissa reklamē TAVU cilvēku meklēšanas rīku (People Search Engine) 24 stundas līdz tu esi nopelnījis no viņa reklamēšanas 125$.

Vari piereģistrēties BEZMAKSAS.
Step 1 Piereģistrēties 3 affliate kompānijās bezmaksas
Step 2
Reģistrācija GDI, lai iegūtu savu domēnu un Hostingu 7 dienas par brīvu un tad 10$ mēnesī.
Step 3 Nospiest subscribe pogu. Vari atcelt step 3 maksu par 29.95$ jekurā laika nākošajās 30 dienās, Step3 nav OBLIGĀTS bet ir IETEICAMS.

Atpakaļ
Tops