IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Tirgojieties ar akcijām, indeksiem, precēm, Forex vienuviet!

adminsadmins is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
Pievienojies
14. Marts 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Plus500 - Tirgojieties ar akcijām, indeksiem, precēm un Forex.

Latviešu valodas atbalsts un apmācība.
signature_smile6.jpg

Ar Ls50 iegūsti Ls10,000 pirkšanas spēju!
Bez komisijas maksas! - fiksēti cenu intervāli
Augsta kredītsvira - līdz pat 1:200
Papildu tehniskās analīzes rīki
Bezmaksas demo konts
Reāllaika tiešsaistes kotējumi
Sāc finansēt savu kontu jau no Ls 100
Forex: EUR/USD 2 punkti
Tirgojies ar Akcijām, Forex, CFD, Indeksiem,
Naftu un vēl vairāk
Finansē savu kontu ar kredītkarti vai ar bankas pārskaitījumu
Saņem naudu uz banku, karti vai moneybookers.

Sāc tirgoties tagad bezmaksas un saņem Ls 10,00 Bonusu - nav nepieciešams depozīts! - Uzzini vairāk

forex-akcijas-indeksi.jpg

Šis ož pēc scam..Reģistrēts kaut kādā Kiprā (visu krāpnieku mītne), tā uzraugs ir paša meitas kompānija, ja nemaldos. Tikai daudzās reklāmas Adsense liek domāt par ilgstošu viņu biznesu. Vai kādam ir pieredze ar plus500?

Par tiem arī ir sūdzības. Neizmaksājot lielas peļņas un periodiski. Tā ir?

Nets ir pilns ar sūdzībām, ja gribi nežēlīgu garantiju tad labākais ir Alpari UK, vai mūsu pašu Admiral Markets.
Forex.com vienkārši ir labi spredi un slippi, bet nu skaties pats.

Gadu atpakaļ bija reģistrēti Kiprā, viņus uzraudzīja pašu meitas kompānija, kas ir gana aizdomīgi. Šobrīd ir saņēmuši atļauju darboties Latvijā, ir jauns uzraugs un mainījuši savu mājvietu. Ir kādam pieredze ar viņiem ilgstošā laika posmā?

Sveiki.
Kur es varu pirkt akcijas un citas lietas, ja man vēl nav 18?

anrijs95 teica:
Sveiki.
Kur es varu pirkt akcijas un citas lietas, ja man vēl nav 18?

Domāju, ka būs jāpagaida līdz sasniegsi pilngadību :) Lai tirgotos labās kompānijās (regulētās), tev noteikti pieprasīs verificēt savus datus (personas apliecinosus dokumentus, adresi, kā arī, ja depozitēsi ar kredītkarti, tad tiks pārbaudīti dati arī par to).

Atpakaļ
Tops