IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Tiem kas tusee par gambling/poker/betting forumiem?

ari bus iespeja mums latvisiem ar tadiem pasiem noteikumiem ka bookielcub (naudas sanemsana) reklamet?

skrachs teica:
ari bus iespeja mums latvisiem ar tadiem pasiem noteikumiem ka bookielcub (naudas sanemsana) reklamet?

Nē, jaunais projekts visticamāk ies caur ClickBank.
Bet nu ar to LV nav problēmu - man patīk saņemt tos
čaukstošos papīriņus rokās :D

tur clickbank bija ta laikam ka lai sanemtu ceku bija japardod produkti kas nopirkti ar 5 dazadiem maksajumiem. vai kaut kas tads.
ta ir?

man labak CJ patik

īsti nezinu, kas iekš Andy bookie club atrodams, taču Andy projekta "Saņem Ls 500 par neko!" ideju gan esmu izanalizējis baigi un ir tā, ka ar to vien var pelnīt milzīgas naudas summas. Vajadzīgs tikai un vienīgi laiks, pacietība, smags darbs, atstāt novārtā ģimeni, daudz netusēt, nedzert, dienām un naktīm sēdēt pie datora... un viss notiek.

Aigars555 teica:
īsti nezinu, kas iekš Andy bookie club atrodams, taču Andy projekta "Saņem Ls 500 par neko!" ideju gan esmu izanalizējis baigi un ir tā, ka ar to vien var pelnīt milzīgas naudas summas. Vajadzīgs tikai un vienīgi laiks, pacietība, smags darbs, atstāt novārtā ģimeni, daudz netusēt, nedzert, dienām un naktīm sēdēt pie datora... un viss notiek.

Bet tas tak ir normaali, Aigar:) hehe

Atpakaļ
Tops