IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

TakeTheGlobe.com - 100 linki dienā !!!

Pēdējā laikā refi palika neaktīvi :( Tādā gadījumā vai ir vērts pirkt apgreidu par 60 $?

diezgan daudz cilvēciņu pērk upgreidu. Es jau trīs nedēļea rindā turos aptuveni tajā pašā vietā. vienu dienu palienu zem 1700, nākošajā jau atkal 1700+...

Vai vini vel stradas? Viniem ir kadas problemas, tagad dauzie sak domat, ka tas ir SCAM, vai tas ta bus, vai ne?

Foruma daudzie rakstija, ka tagad daziem TTG lietotajiem vajag izmaksat ap 70 000$ un bija dazi teikumi, ka admini var ar naudu aizbraukt, bet tagad viss strada un viss ir ok.

Domāt jau domā tā par katru PTC - arī par IM un pārējiem PTC

Bet kā jau Alex250 teica, tad šie vismaz plēs kārtīgu naudu par reklāmu ielikšanu, tā ka naudas viņiem izmaksām vajadzētu pietikt.

Es ari raksitju, ka naudas viniem pietiks un ka viniem izdevigak palikt un sanemt naudu, jo refferalus perk daudz cilveku, no katra klika vini sanem 0.5 centa.

News from Admin:

Upgrade price is 35.99 starting now again for 1 week only.
This is not retroactive.

Here goes the Super referral offer again folks. Buy two of any of the following and get the third referral package free. This is open for only 1 week.

You must buy both packages right after one another for this to be valid for yourself.

Buy 2 x 100 get a free 100 package = 300 referrals for the price of 200
Buy 2 x 200 get a free 200 package = 600 referrals for the price of 400
Buy 2 x 500 get a free 500 package = 1500 referrals for the price of 1000

We have a pretty hefty surplus of available referrals from all the increases in memberships recently so once again we'll have a sale.

Remember 1 week only.
This is not retroactive.

gribēju TakeTheGlobe.com nopirkt apgreidu, bet kārtējo reizi tas nestrādā!!! :(

eh ,ka šito palaidu garām. :x drīz būs 1.izmaksa(cerams),un jau ir bik iekrājies,lai nav jāgaida lielajā rinda. bet bik patērējos un tagad kaposts nesanāk .

Vēl jau nekas nav beidzies !

Admins šo iepostēja 18. novembrī - tātad spēkā līdz 25.novembrim.

to es sapraotu,bet nav tāda kāposta. nu pagaidīsim,kad uz zsvētkiem uztaisīs akciju :)
ja tev nav mega gruti,tad varētu kādus svarigus jaunumus te iepostot. nu galīgi nav laika lasīt visās lapās ziņas,bet tu ,cik saprotu,ar to nodarbojies nopietnāk. Kā nekā ADMINS :) TAUTA BUS TEV PATEICĪGA :D

šon paskatījos man vēl 26 cilveki palikuši. nav jau dzudz bet 15$ ar sīceni arī maize :)

Nu ļooooti daudz diskusijas par šo projektu pēdējās dienas visapkārt. Pārsvarā negatīvas, kuras neviens nespēj atspēkot.

Pats ar neesmu sajūsmā pagaidām. 1.5 mēnešu laikā rindā esmu nokrities no 1710. uz 1736. vietu. Esmu standartnieks un saprotu, ka neesmu prioritāte maksājumos. Tomēr ja šādi turpināsies, parastie memberi sāks pamest saitu, kā rezultātā daudzi premiumnieki sāks krist panikā par saviem refiem. Pa šādu ķēdīti saits var nonākt velns zin kur...

esmu standart, 2 nedēļu laikā no 2040 uz 900 rinda! :) Rakstīts, ka izmaksās 60 dienās, tā ka pirms laika nav ko bļaut - ka scams!

es 1.izmaksu gaidīju 3 mēnešus un šodien kāpostts ir ienācies. :lol:

Alex250 teica:
esmu standart, 2 nedēļu laikā no 2040 uz 900 rinda! :) Rakstīts, ka izmaksās 60 dienās, tā ka pirms laika nav ko bļaut - ka scams!

Tad man vēl jo vairāk nav saprotama izmaksu kārtība, jo 10.10 pieprasot izmaksu biju 1710. Tagad esmu "There are 1726 people ahead of you."

Saprastu, ja kāds premium aiziet tā garām 2 nedēļu laikā, bet standartnieks...

Kamēr kādam saits maksā, es nebūt nebļauju, ka TTG ir SCAM, tomēr uz kkādām pārmaiņām tur velk. Labām vai sliktām - laiks rādīs.

p.s. zorny gaida ~20k izmaksu

Atpakaļ
Tops