IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

TakeTheGlobe.com - 100 linki dienā !!!

Žēl, ka esmu jau premium :( ... skatos, ka refu aktivitāte ir krietni vien uzlabojusies pēdējā laikā :) .... daudzsološs PTC!

Vel vakardiena reffi nebija aktivi, tagad redzu ka jau visi ir aktivi. Jau esmu premium, driz sutisu izmaksu. Cik atri ta iet?

drden teica:
Vel vakardiena reffi nebija aktivi, tagad redzu ka jau visi ir aktivi. Jau esmu premium, driz sutisu izmaksu. Cik atri ta iet?
Es izmaksu kā premium gaidu jau 38 dienas, vēl ~160 izmaksas man ir priekšā

Vienam izmaksā 2 dienu laikā, citam 10 dienu laikā .. tev 38 dienas un vēl nav izmaksāts ! Tad cik ilgā laikā īsti tās izmaksas tiek veiktas ? :roll:

estetique teica:
Vienam izmaksā 2 dienu laikā, citam 10 dienu laikā .. tev 38 dienas un vēl nav izmaksāts ! Tad cik ilgā laikā īsti tās izmaksas tiek veiktas ? :roll:
Kur - tas bija sākumā. Premium lietotājiem 30 dienu laikā izmaksā, bet tagad tās ir aizkavējušās.

Skaidrīte :lol:
Jāskatās cik man ilgi būs jāgaida - nedēļa jau pagājusi ..

Saņēmu kārtējo izmaksu 45 dienu laikā :)))
voy9z1elrubp97c9da8y.jpg

Kā jūs zinat cik memebri ir priekšā?

un vai standart ari var kontrulēt cik memberi vēl priekšā?

Esmu pieprasījis izmaksu, vakar man priekšā bija 1900 cilvēku, šodien jau 1917! :D

Njā rinda jau nu baigā :(

bet par to ka citi lien priekšā admins jau rakstija - tie esot standarta memberi, kas nopērkot apgreidu pēc kāda laika.

Tā ka tas vismaz labi, ka citi pērk vēl apgreidus un nauda ienāk buxā.

Es domaju ka vini vel uz reklamas labu naudu sanem, jo prasa par reklamu vairak par citiem, bet par klikiem maksa mazak par citiem.

Par vienu kliku var sanemt 1.5 centu? bet prasa 1.9. Domaju perkt tur refferalus. Kad izmaksu sanemsu.

Lielākai daļu buxu reklāma tagad maksā ap 20 $, izņēmums isabelmarco, kur par 1000 ir jāmaksā tikai 11.50 $!

11th payment received !!!

Requested 19.09
received 4.11
Premium member

Saņēmu izmaksu mazāk nekā 60 dienās! Vairāk nekā 110 kliki dienā!

Atpakaļ
Tops