IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme SOS par digitaldelivery Ebay

roltons

New member
Pievienojies
14. Februāris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Mēģinu ievietot pārdošanai savu pirmo Ebooku un man nekas NESANĀK !!!!!!!!! Visu vajadzīgo informāciju savadīju, bet neredzu vietu kur lai norādu to DOWNLOAD linku ko pircējs saņems pēc norēķināšanās PeyPal ????????
Kā arī pie Shipping,( brīdī kad redzu kā izskatīsies mans sludeklis) man neparādās digital delivery, lai gan visos logos kur iespējams norādu, ka tas ir Digital Item???

Varbūt nesaprotami sarakstīju, bet nu respektīvi redzu, ka ir vēl daži pārdevēji kam sanāk tā kā man t.i. it kā tirgotu parastu preci nevis ebooku ar digital delivery, respektīvi, kad vnk meklētājā ieraksta "Ebook", tad var edzēt ka lielākai daļai Shipin uzrādās "digital delivery", bet dažiem ir "free"un arī atverot šo Ebooku arī var redzēt, ka ir savādāk nekā "digital delivery"

tas variants kur redzms "free" un man liekot savu sludinājumu pie shiping kas ir formas apakšā nepiedāvā neko citu kā pie fizisku lietu pārdošanas : sūtīt pa pastu utt vai "free"
Nesaprotu ar ko tas ir sasitīts, vai nevar būt tāpēc ka man ir pārāk maz "feedback" kā pārdevējam ? Vai arī vispār kautko nepareizi rakstu, lai gan diezvai, jo nav jau kur citur to visu rakstīt ?
Nu lūuuuuuuuuudzu palīdziet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ir ļoti grūti izstāstīt kas man nesanāk, bet ļoti ceru ka vismaz kautkas ir saprotams...

paga paga paga :o tu tak no manis grāmatu nopirki! vai tad tur viss nav aprakstīt? It kā vēl apmēram tādas grāmatas esmu pārdevis 50gab. vismaz, saņēmis esmu visus pozitīvus feedbackus un nevienu jautājumu! A tev jau trīs vai četri raksti par resell tiesībām cerams ar kurām esi tikusi skaidrībā un jau otrais par DD!

Tirgo savu produktu/grāmatu ebay.com, sadaļā>Everything Else>Information Products un tad izvēlies other, un kās tur vēl pa sadaļām.....Katrā ziņā iesaku tev lietot Turbo Lister lai ātrāk viss ietu uz priekšu.pilnigi visas neskaidrības var atbildes tu atradīsi: http://pages.ebay.com/community/answercenter/index.html

Atpakaļ
Tops