IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Skaists piemers pa pelniit ar dating saitiem

sandis

New member
Pievienojies
18. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Viena no kartejam mazliet out of box idejaam, un mieriigi nostradas arii prieks mazs-slinks-zagleens tipa latvieshiem:)

http://www.emsengine.com/blog/?p=9

es dariju savadak, ta smukak izskatas ;)

viss tas pats tikai sludinajuma noradiju epastu.
epastu nemu gmail un tur var uzlikt autoresponderi. tatad ja kads man uzraksta vins automatiski sanem manu atbildi. atbilde rakstu ka velos lai pieregistrejies taja un taja lapa, jo caur to mums bus vieglak kontkteties un tur vari paskatities manas bildes ;)

nu jaa, bija tads driks ar sunjiem, pardodu suni pa leeto, vinjsh uzraskta, a vinjam saka, esmuy celjojuma, bushu pec nedeljas, tikmer apskati shito linku, ka labak treneet manu sunjuku :P

man patiik shitaas out of box idejas kas stradaa amiishiem :) hehe

Sandi, sorry- nesapratu, kur tur bija "out of the box" tajā linkā? Parasta šmaukšanās...

Autorespondera ideja gan ir laba, veca, bet daudz maz velk uz "out of the box" :)

nu nezinu par parastu shmaukshanos, ar tadam leitam nenodarbojos tapec ljoti iepatikas shii trafika gjenereeshanas ideja, vienkarsha un gjeniaala.

iedomajies sludinaajums:

Atdoshu Yorkshiiras Terjera meiteniiti (4) meen labiem saimniekiem, asakaaraa ar parvakshanos uz citu valsti.

Ludzu rakstiit uz epastu ar nelielu aprakstu par jums utml.

---

Sorry, esam uz 1 ned arpus pilsetas un nochekosim mailus pec tam.

bla bla... mes velamies lai saimnieks butu labs vinjam, bla bla.. mes esam sakushi treneet musu sunjuku peec shiis gramatas (ebook), tapeec apskaties var nodereet :)

iisteniiba baigi laba lieta, par sso lietu vareetu uztaisiit e-booku :)

nu kā jau teicu tā meila ideja ir ok, tikai tajā linkā neredzēju, ka kas tāds būtu minēts..

nu tas ir tikai modificeejums idejai, kaa savienot potencialu klientu ar affiliate saitu ;P

Atpakaļ
Tops