IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana šis ir Reāls Veids kā Pelnī ko man Piedāvā?

Ovhh

New member
Pievienojies
23. Februāris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
No: Edgars74
Kam: Ovhh
Atbilde saņemta: Piektdiena Februāris 26, 2010 9:37 pm
Tēma: Pelni naudiņu
Sveiks! Es tev varu piedāvāt pelnīt naudu ar augšuplādēšanu.

Mana blogspota addresse tieši tam saitam - http://kvikcash.blogspot.com/2010/02/earn-money-by-uploading-files.html

Pārsvarā tev ir augšupjāielāde kāds fails, kuru tu pēc tam tu centīsies dot citiem, lai viņi to failu novelk no tava linka. Par vienu faila lejupielādēšanu tu dabūsi no $0.20 - $0.70 atšķirībā no kāda survey'a tipa.
Nauda viņiem nāk no tā, ka pirms lejupielādēšanas viņiem nākas izpildīt survey (aptauju) un par to tu doboni naudiņu.

Lūdzu reģistrējies zem manīm un es tev centīšos palīdzēt līdz pirmājiem downloadiem.

Nū, ja tu šitā prasīsi par katru adresi, tad diezvai tev kaut kas sanāks.
Protams tu vari ņemties ar kaut kādiem ptc, kur labi ja $0.04 dienā(bez refiem), bet ar sharecash tu vari dabūt $0.20 par 1 downloadu.

Tev pašam ir jāizlemj vai tur tu kaut ko nopelnīsi, vai nē. Viņiem ir forums, kur ir pierādijumi, ka maksā un vēl daudzas pamācības kā dabūt kaut vienu downloadu.

Atdzīstos, ka blogspotā tā bilde ir viltota, bet tas ir tikai tāpēc, lai cilvēki iedvesmotos un nostādītu sev mērķi.

Mana vecuma 13 gados tas ir legali?Un ka es tos ienakumus sanemsu?

Ar sharecash ir tā, ka tev vajag uploadot tādu failu, kuru citi vēlētos ņemt. Tādu kam ir vērība, ko nevar uzreiz atrast internetā.

Pie tam ir atkarīgs, no tā no kurienes tas pats cilvēks nāk, lai varētu piedāvāt viņam šos surveys. Jo mazāk surveyu, kas atbilst tieši šim lietotājam, jo mazāk saņem. Vēl ir jāņem vērā, tas ka nekatrs download tev skaitīsies. Ir tādā lieta kā bad download, vai tas cilvēks nav izpildījis survey līdz galam, vai cenšas apmānīt viņu sistēmu.

viņi piedāvā šādus izmaksas veidus ..
Paypal, ePassporte, Western Union, Wire Transfer, vai Check.

Neredzēju, vecuma ierobežojumu, bet ar viņiem var kontaktēties, caur formu viņu mājaslapā.

TheAcmeGuy teica:
Ar sharecash ir tā, ka tev vajag uploadot tādu failu, kuru citi vēlētos ņemt. Tādu kam ir vērība, ko nevar uzreiz atrast internetā.

Pie tam ir atkarīgs, no tā no kurienes tas pats cilvēks nāk, lai varētu piedāvāt viņam šos surveys. Jo mazāk surveyu, kas atbilst tieši šim lietotājam, jo mazāk saņem. Vēl ir jāņem vērā, tas ka nekatrs download tev skaitīsies. Ir tādā lieta kā bad download, vai tas cilvēks nav izpildījis survey līdz galam, vai cenšas apmānīt viņu sistēmu.

viņi piedāvā šādus izmaksas veidus ..
Paypal, ePassporte, Western Union, Wire Transfer, vai Check.

Neredzēju, vecuma ierobežojumu, bet ar viņiem var kontaktēties, caur formu viņu mājaslapā.

Tā arī neatbildēji uz viņa jautājumu vai ir reāli pelnīt.
Atbildēšu es!

Jā ir reāli, tikai vajag pašam pacensties un tad jau kaut kas lēnām krāsies.
Viņi tagad ir dubultojuši cenas un to tiešām var just. Tie kas reģistrējas zem manīm saņem palīdzību kas un kā.

Atpakaļ
Tops