IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

MLM Sāksim veidot Holy Tea Club komandu Latvijā!

armands.e

New member
Pievienojies
11. Aprīlis 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Labdien visiem!

Mans vārds ir Armands. Es dzīvoju Latvijā. Man ir 21 gads.

Vēlos jūs informēt par jaunu iespēju tīkla mārketinga laukā un uzrunāt tos, kuri meklē iespēju sasniegt laika gaitā regulārus ienākumus ar viegli duplicējamu darbību un ar produktu, kuru lieto lielākā daļa no mums katru dienu. Gribu iepazīstinat ar Holy Tea Club.

Jau vairāk kā 20 gadus Dr. Millera klīnikās pacienti lieto šo tēju un šī tēja ir izstrādāta pateicoties šim zinātniekam 20 gadu garumā. Esmu patīkami pārsteigts par tās darbību un pirms es nopietni uzsāku šo projektu, man bija ļoti svarīgi pašam izmēģināt šo tēju, par kuru tik daudz esmu lasījis un dzirdējis pozitīva no cilvēkiem, kuri dzīvo ASV. Lai cik ļoti es gribētu pievērsties produktam un personīgi manai atsauksmei par to - Latvijā lielākai daļai cilvēku interesē, kā krasi uzlabot savu finansiālo stāvokli un lielai daļai tīkla mārketinga cilvēkiem interesē iespēja iegūt reālus un regulārus ienākumus, tāpēc pieversīšos biznesa tēmai un uzreiz sākšu ar to, ka meklēju biznesa partnerus, kuri vēlētos uzsākt šo biznesu Latvijā. Tāpēc uzrunāju ikvienu - mājsaimnieces, biznesa cilvēkus, jebkuras profesijas pārstāvjus, kuram interesē izveidot tirgu ar ļoti efektīvu un vienkāršu veselības produktu - tēju vienkārša veidā - dzerot tēju un pastāstot par to saviem apkārtējiem cilvēkiem. Tu to vari darīt mājās, atrodoties pie datora, vai vienkārši, kur pludmalē atpūšoties un spēlējot bumbu. Pats patīkamākais šajā biznesā ir tā vienkāršums, kurš laika gaitā sniedz tev regulārus ienākumus un šo biznesu var darīt katrs. Vēl vairāk gribu vērst jūsu uzmanību uz to, ka produkts ir tikai viens - tēja, kas dod jūtamu rezultātu jau no pirmās reizes un sakārto efektīvā veidā zarnu traktu, asinsriti un pilda daudz citas nozīmīgas funkcijas organisma attīrīšanā. Ēdot mūsdienu pārtiku, tas ir kļuvis vitāli nozīmīgi katram, jo, diemžēl, pārtikas sastāvu mēs nevaram mainīt, bet uzturēt savu organismu tīru - tas ir iespējams. Nupat top saits trijās valodās. Mēs esam pārtulkojuši daudz informācijas par pašu produktu un biznesa plānu, tāpēc visi tie, kuri vēlas šo informāciju saņemt ātrāk, lūdzu rakstiet man uz norādīto kontaktinformāciju manā profilā.

Sāksim veidot Holy Tea Club komandu Latvijā!

Kontaktinformācija:

E-pasts: armands_e@yahoo.com
Skype ID: holy-tea
Holy Tea Club: www.holyteaclub.com/go

Negribu negativi noskanot, bet lv publika ir kuutra un nedomaju,ka onlaina daudz vini ko pasutis, skatoties uz pasreizejo situaciju lv,ja mums ir tikai milj neta lietotaju! Protams meginat jau var!
So pasu produktu,ja biditu uz UK,tad ja,tur butu reala iespejamiba labi nopelnit,bet ne lv! Pats zini,kadi ir latviesi! Pirms veido biznesu so, sai nozarei varbut veic mazinu petijumu, vai ir perspektive seit, un vai ir plaisa tirgu nevis tirgus plaisa!

Kaarteejaa huina par 10x lielaaku cenu nekaa citas taadas teejas aptiekaa. Hmm bet ja jau 10x lielaaka cena vai tad nav 10x labaaka? Neeee! Bet kaapeec tad desmitreiz lielaaka cena?? Nu losi kaa tu nesaprot?!?! Piramiidai tacu ar kautkaa japelna! Lai veicas!

P.S. Ar manu muti runaa alkohols!

Meh, "bizness", "regulāri ienākumi", šie vārdi neattiecas uz MLM. Nu kāpēc cilvēki vēl nesaprot, ka tiklīdz nav kas apakšā maksā, tā visa pirmaīda sabrūk, nu vienu dienu viņa ir, un otru dienu nav, nu kas tas pa biznesu ? Regulāri ienākumi ? Nu beidz man te pļūtīt ibio. Ja ir iespēja tad var smuku piķi noraut uz īsu laiku brīdi, ja ir liels mailing lists, vai kas cits, tad vēl varētu.

Taka ar savu biznesu vari iet citur, un lūdzu nemaldini cilvēkus par cik ahūna šis, cik ahūna tas ir.

egritis : "Kārtējā hujņa" - tā es varētu nosaukt to ko šobrīd dari tu, lai nopelnītu pāris desmit dollārus mēnesī ! Ko tu dari ? Sēdi, klikšķini pa reklāmām un mēģini izlikties, ka esi ļoti gudrs visās jomās ! Iesaku paša labā atcerēties - nu neesi tu tāds un nebūsi ! Vienmēr vieglāk kādu ir nolikt no A-Z, nekā atbalstīt !
Un lūdzu pamato savu teikto ! Tu esi šo tēju lietojis ? Nē ! Tu pat viņu redzējis neesi, līdz ar to labāk neko neteikt, jo izgāzies tu šoreiz diezgan iespaidīgi !

Trenz : Tātad tavuprāt visdrošākais veids kā pelnīt naudu ir Paid To Click lapas, jo tur nekas ne uz vienu nebalstās, pareizi ? Nu piedod čali, bet ienāca prātā vecais labais teicien - ".. mucā audzis, mucā dzīvi nodzīvosi .." ! Iegaumē vienu lietu - MLM nav piramīda jeb tā sauktais matricu bizness ! Ja vēlies uzzināt, kas tas ir, droši vari izmantot vienmēr daudzināto draugu - http://www.mamma.com !

VodkaDance teica:
egritis : "Kārtējā hujņa" - tā es varētu nosaukt to ko šobrīd dari tu, lai nopelnītu pāris desmit dollārus mēnesī ! Ko tu dari ? Sēdi, klikšķini pa reklāmām un mēģini izlikties, ka esi ļoti gudrs visās jomās ! Iesaku paša labā atcerēties - nu neesi tu tāds un nebūsi ! Vienmēr vieglāk kādu ir nolikt no A-Z, nekā atbalstīt !
Un lūdzu pamato savu teikto ! Tu esi šo tēju lietojis ? Nē ! Tu pat viņu redzējis neesi, līdz ar to labāk neko neteikt, jo izgāzies tu šoreiz diezgan iespaidīgi !

Trenz : Tātad tavuprāt visdrošākais veids kā pelnīt naudu ir Paid To Click lapas, jo tur nekas ne uz vienu nebalstās, pareizi ? Nu piedod čali, bet ienāca prātā vecais labais teicien - ".. mucā audzis, mucā dzīvi nodzīvosi .." ! Iegaumē vienu lietu - MLM nav piramīda jeb tā sauktais matricu bizness ! Ja vēlies uzzināt, kas tas ir, droši vari izmantot vienmēr daudzināto draugu - http://www.mamma.com !

Nu nu...
Pats jau sāc runāt par cilvēkiem kurus nezini. :D

Neviens te nepeln ar Paid to click, un mums ir tiesības izteikt savu viedokli.... turklāt redzot " P.S. Ar manu muti runaa alkohols! " tev bij jāsaprot kaut kas. ;)

UN MLM vispār nekam neder, manuprāt. Jo tas ir kā gadījuma sakars.. :D:D Kaut ko uzvārīsi un viss. Bet Latvijā vispār shit! Visiem patīk tā situācija kādā iekārtojušies. Pat bomži neiet strādāt ja piedāvā darbu. Kāpēc lai pirktu dārgu tēju ja patīk vecā labā? a ? :D

OK... sito arī nerakstīju es.. :D %%%

VodkaDance teica:

uj trenz jau nudien naw cilveeks,kas skraidinaatu ruukjiishus pa ekraanu :D

Nu īstenībā jūs te visi maldāties.

MLM nav tikai pirmās pirkšanas reizes bizness vai kā tml. Ja reiz cilvēks pievienosies komandai, izmēģinās produktu un viņam tas iepatiksies un viņš to lietos regulāri, tad arī ienākumi būs regulāri.
Bet te ir tas pats moments, kas affiliate biznesā - ja tev pašam tā lieta neinteresēs un tu nebūsi ar visām četrām tur iekšā, tad nav vērts sākt. Es vienu MLM esmu sev izvēlējies un pastāvīgi lietoju tās produktus un esmu apmierināts un papildus arī nopelnu.

Bet runājot par tējas biznesu vispār ..... Es savā regulārajā darbā tirgoju tēju un arī diezgan padārgu - tējas bizness ir ļoti kūtrs :(
Tēju pērk vispār maz un tikai to lētāku.....

bet nu veiksmi tev protams !!

Es neapgalvoju, ka trenz ir rūķīšu dīdītājs - tikai attiecīgi pēc šī posta spriedu !
Ja uzskati ka MLM ir piramīda - uz priekšu .. neviens to tev nevar liegt, tikai iegaumē ... tā tas nu gan nav ;)

VodkaDance teica:
Es neapgalvoju, ka trenz ir rūķīšu dīdītājs - tikai attiecīgi pēc šī posta spriedu !
Ja uzskati ka MLM ir piramīda - uz priekšu .. neviens to tev nevar liegt, tikai iegaumē ... tā tas nu gan nav ;)
Klasiskā piramīdas versija - lai iesaistītos, samaksā dalības makusu, tad pārliecini citus darīt to pašu un saņem % par katra iesaistītā maksājumiem vairākos līmeņos. Tādā veidā noformāts pasākums ir pilnīgi nelegāls un mūsdienās uz to gandrīz neviens neparakstīsies.

MLM izmanto to pašu primamīdas sistēmu, tik piekabina produktu.
Ja produkts ir unikāls, noderīgs un bonusos izmaksātie procenti ir nelieli, MLM var tikt izmantots produkta izplatīšanai.

Savukārt ja produkts ir tik ķeksīša pēc (tā izskatās šajā gadījumā - dārga tēja = aizstājama prece + tādu pāšu visticamāk var nopirkt veikalā stipri lētāk) un lielāko daļu produkta gala cenas sastāda bonusiem paredzētā summa, tādu shēmu jāsauc īstajā vārdā - piramīda.

Labdien,viss jau ir ļoti skaisti,bet tajos projektos kur atkārtotas izmaksas ir viena nelaime cilvēks pērk,pasūta un te pēkšņi vairs neko nesūta un nevar cilvēku piespiest ,lai viņš turpina sūtīt.Otra nelaime lidzko aizķeršanās ar preces piegādi tā visai sistēmai ir bremzes un struktūra nobloķējas.Trešā nelaime māja ar laiku pārvēršas par lielu skaistu veikalu,jo nevienmēr izdodas pasūtījumus realizēt,tiek iesaldēta nauda un realizācijas termiņi iet uz beigām.

Piramīda,piramīda...
-Gribas nevilšus jautāt - vai tad pasaulē vēl ir kāds cits administratīvās struktūras modelis kā ja ne piramīda ?!? :roll:
Legāls,nelegāls-Cik zinu ,nelegālas lietas katrā valstī aizliedz ar likumu. Jautājums - kopš kura laika MLM Latvijā tad ir aizliegts...?!? Piekabināta prece? - ja MLM būtu bez preces vai pakalpojuma - vai tad tā nebūtu "klasiskā piramīda" - ja vispār šajā kontekstā struktūrai ir kāda nozīme...! ](*,) [/b]

Visā pasaulē cilvēki ar šādām lietām ir izkūlušies no nabadzības pat un pelna naudu.

Ja tas nav priekš jums tead paliekat kur esat un nenoliekat visus pārējos.

Un atcerieties - panākumu atslēga ir jūsu pašu galvās !!!!!

VodkaDance, kāpēc uzreiz jāsāk ar apvainojumiem ? Tas tikai parāda tavu IQ. Es nedrīkstu izteikt savu viedokli par to ? Piedod, kungs, nākamreiz vairs tā nedarīšu, mhhh...

Par MLM. Es nesaku, ka tas ir sūds, vai kā cits. Bet ne jau katrs nu "uzvārīsies" uz šo MLM, kā to tik pārliecinoši apgalvoja topika autors. Protams, ir cilvēki, kas ar to ir uzvārījušies. Vienu brīdi pats nodarbojos ar MLM arī pirms uzsāku Affiliate Marketing'a medības. Tiesa gan, es tikai digitālus produktus "pārdevu", es biku uzvārijos, jo bija man meiling lists, kuri man uzticējās, kā teikt. Tāpēc arī varēja norm uzvārīties. Ar fizisko produktu pārdošanu neesmu nodarbojies, tāpēc grūti spriest, bet es domāju ,ka tas ir daudz sarežģītāk nekā to darīt onlainā, un tāpēc lūdzu nevajag apgalvot, cik tas ir viegli, un cik ātri ir iespējams nokāst spaini ar piķi.

Atpakaļ
Tops