IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Sāk jau tracināt ss.lv

vectevs

New member
Pievienojies
3. Decembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Jaunie ss.lv noteikumi vienkārši tracina, pa šito nedēļu jau zaudēti kādi 10Ls, ieliec sludinājumu un tas pēc stundas ir izdzēsts. Noteikumi" Vienā sludinājumā nedrīkst būt vairāk par vienu pirkšanas, pārdošanas utt. objektu." Tirgojam apakšveļu http://www.sweetlady.lv/ reāli kādi 500 modeļi ir. Nu kā lai es to sludinājumu ielieku???!! Ka tirgoju vienu kleitu???! turklāt vienā sadaļā var ievietot tikai vienu bezmaksas sludinājumu. Piemēram: Ja man ir divas govis,trīs aitas, un četras vistas, man jāliek atsevišķi! Vienā sludinājumā es taču nevaru tirgot četras vistas jo sludinājums būs izdzēsts!!!
Tad nu aizrakstiju viņiem garu garo vēstuli ar visu ko es domāju, protams IP adrese bij kaut kur Ķīnā:D

Vēl kādam ir šāda veida problēmas vai es viens tur šitā cepjos :D ?!

Turklāt ktram sludinājumam ir tāda fiška, ka es varu nostučīt ss.lv jebkuru sludinājumu kur tiek tirgotas vairākas preces vienlaicīgi, t.i. varu dzēst konkurentu sludinājumus :twisted:

Atpakaļ
Tops