IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. Dalies ar savām domām un pieredzi — par pārkāpumiem lietotāju konti var tikt slēgti.

Izaugsme Facebook sāk banot cilvēkus, kuri pārāk bieži sāk šārēt savu saturu citās fb grup

HelmutsHelmuts is verified member.

Domain Summit | HostMaria
Personāla loceklis
IBF.lv
Pievienojies
18. Oktobris 2017
Ziņas
146
Reakciju rezultāts
7
čau, čau.. Facebook sāk banot cilvēkus, kuri pārāk bieži sāk šārēt savu saturu citās fb grupās.. tikko man uzdāvināja "restriction" #share funkcijai citās grupās līdz 31. oktobrim.

.. neforsējiet ar #sharing no viena konta, lai neuzrautos, kā tas notika man... domāju 1x vai 2x no viena konta vajadzētu būt droši (ja pirms tam daudz šārējāt, apstājieties pavisam - lai to dara fb konti ar tīru share vēsturi).

Paziņojuma screenshot:

Facebook sāk banot cilvēkus, kuri pārāk bieži sāk šārēt savu saturu citās fb grupās

... kas jādara: neatliekot jāiet uz https://www.facebook.com/support/ un jāraksta #appeal, un jāgaida, kad ierobežojumu noņems..

līdz tam izskatīsies šādi:

jāraksta #appeal un jāgaida, kad fb ierobežojumu noņems

mēģināšu savu restriction dabūt nost asap.. vajadzētu sanākt

.. jauku dienu :)

Mani messenger "apbalvoja" ar restriction Ziemassveetkos :D

Es tikai nesaprotu, kaapeec tad tas messenger ir vajadziigs, ja nelauj messidzot :D

Atpakaļ
Tops