IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Reklamēr savu produktu efektīvāk | E-pasta adreses

danka

New member
Pievienojies
25. Augusts 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki,
tātad tirgoju e-pasta adreses, uz kurām jūs varat sūtīt savas reklāmas/piedāvājumus utt.
Visu šo adrešu īpašnieki ir īsti cilvēki, kuri pārbauda/lasa savas e-pastskastes katru dienu.
90% adrešu īpašnieki ir LV iedzīvotāji

Maksa : $0.02 par vienu adresi (tikai paypal)
PIRMAJIEM 2 pircējiem cena $0.01 par 1 adresi
pagaidām maksimālais adrešu skaits, ko varu pārdot - 250

cilveeki nebuus pret to, ka kaut kas taads tiks suutiits?
ja nee un viss ok, esmu gatavs iegaadaaties visas 250 adreses

kaa saprotu, esmu pirmais, taapeec par 2.5$ sanaak

un ja nav nosleepums, kaadaa veidaa shii baaziite tika savaakta?

karoca kad ss.lv veel nebija uzlicis jauno sisteemu un vareeja redzeet pilnu e-pastu es to noskaneeju un dabuuju kaadus 2 000 e-pastus, arii tie cilveeki reaali lasa savus e-pastus un ir iisti.

ssii foruma e-pasti man ar ir :)

wow 2000 :D
paskaties aarzemju forumus tur dzeki kaa minimums no 1miljona epastus tirgo... un reaali ko latvieshiem var reklameet??? Ja nu vieniigi scamot ar piramiidas sisteemaam un prasiit klikot uz adsene linkiem.. bet latvija ir maza aatri tewi panems priekshaa.

da nee, plaanojams kkas tieshi prieksh Latvijas iedziivotaajiem, aarezemju pagaidaam neinteresee un nepiecieshami tieshaam aktiivi meili

egritis teica:
karoca kad ss.lv veel nebija uzlicis jauno sisteemu un vareeja redzeet pilnu e-pastu es to noskaneeju un dabuuju kaadus 2 000 e-pastus, arii tie cilveeki reaali lasa savus e-pastus un ir iisti.

ssii foruma e-pasti man ar ir :)

Man arī ir :D un man vini updeitojas visu laiku :D

reaali es ja atradiissu tad varu paardot, tas bija tik sen ka nezinu kur esmu taas iegruudis, varbuut pat bija cits kompis, nu jau ss.lv ir hitraaki. katraa zinna ID-Business pameklee programu- Advanced Email Extractor . loti laba programa un skanee pats neviss peerc!

ok! Meeginaashu

a foruma lietotaaju meilus man un nevajag! :)
ja vajadzees kaut kaadu infu dot zinaamu lietotaajiem, tad man nebuus gruutiibu iepostot to :)

danka teica:
Sveiki,
tātad tirgoju e-pasta adreses, uz kurām jūs varat sūtīt savas reklāmas/piedāvājumus utt.
Visu šo adrešu īpašnieki ir īsti cilvēki, kuri pārbauda/lasa savas e-pastskastes katru dienu.

Nu kurienes esi ieguvis epastus, jautaaju j gribeetos zinaat kadaas sferaas cilveeki darbojaas un kur tikusi registreeti, un veel viens jautaajums, vai visi no LV ?

danka teica:
Sveiki,

Nu kurienes esi ieguvis epastus, jautaaju j gribeetos zinaat kadaas sferaas cilveeki darbojaas un kur tikusi registreeti, un veel viens jautaajums, vai visi no LV ?

Labāk ieejat torrentz.com un nolādējat fat.lv sourci ar visu db, tur ir aptuven 80 000 e-pastu adrese!

Vai man jasaprot,ka jus tirgojat manu privato informaciju.Nosaut jus.

Atpakaļ
Tops