IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme "Naudas draugi"

Dell

New member
Pievienojies
7. Maijs 2012
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki!

Esmu atklājis lielisku pelnīšanas veidu, itkā arī būtu bezmaksas. Vienīgais, kas ir vajadzīgs ir PayPal konts, uz kuru tiks veikta izmaksa.

Apraksts par "naudas draugiem" / no viņu mājaslapas /.
Sākumā naudas koks ir jāiestāda, tad tas ir jākopj un tam ir jāpalīdz augt, bet augļi Tavā Naudas kokā nobriest paši. Audzēt Naudas koku ir kā dārznieka darbs - tas nav sprints, tas ir maratons. Savam Naudas kokam Tu esi stumbrs, kas tiecas aizvien tālāk bezgalībā. Tavi 1.līmeņa pārdevēji ir sānu atzari, kas ik pa brīdim izaug no stumbra visdažādākajos virzienos, un arī šie zari ieaug bezgalībā. 2. līmeņa pārdevēji ir atzari no sānu atzariem un tā līdz pārdevēju 5. līmenim, kas ir Tava Naudas koka lapotne.

Naudas aprite ir Tava Naudas koka dzīvības spēks un veselība, tā nodrošina izaugsmi, tāpat kā asinsrite Tev pašam. Naudas koka 1. līmeņa pārdevēji nodrošina Tev tūlītējus ienākumus un Naudas koka izaugsmes tempu, bet pārējie atzari, jo īpaši lapotne, nodrošina Tev garantētus ienākumus ilgtermiņā.

Dimensiju skaits Naudas kokam ir neierobežots. Naudas koks nenoveco - tas var augt tik bezgalīgi ilgi, cik vien cilvēku skaits pasaulē aug ātrāk par to. Un pat vēl ilgāk, ja vien Naudas koka dārznieka darbi nav atstāti novārtā.

Tātad īsumā, Tavs galvenais uzdevums ir cilvēku pieaicināšana, Tu saņem naudu, par to, ka Tavs draugs ir reģistrējies un sācis pelnīt, pēc tam Tu saņem naudu, par to ka drauga draugi ir reģistrējušies un sākuši pelnīt. Šādi Tu vari savus ienākumus pavairot. Izmaksas ir mazas, sākot no $ 1.50 uz PayPal kontu.
Kāpēc gan nesākt izmantot šo piedāvājumu ? "Naudas draugi".

Drīzumā esmu ieplānojis ielikt ekrānšāviņu ar saņemto naudu, tākā esmu nesen sācis lietot, man vēl nav sasniegts $ 1.50.
Paldies par veltīto laiku, raksta izlasīšanai.

Labāk ej sniegu pašķūrēt, tas vismaz būs daudz efektīvāk nekā piespamot visus forumos ar "uz muļķi" paķeršanas shēmām.

Labāk ej sniegu pašķūrēt, tas vismaz būs daudz efektīvāk nekā piespamot visus forumos ar "uz muļķi" paķeršanas shēmām.

944s teica:

Vairāk gribās darbu pie datora, nekad neesmu mācējis atrast darbus ārpus mājas.

944s teica:

Vairāk gribās darbu pie datora, nekad neesmu mācējis atrast darbus ārpus mājas.

Ekrānšāviņš ar izmaksu pierādījumu:
cvi18tkrz9rw38a4lqma.png

1.5$ usd??? Dēļ tādiem santīmiem vispār ir vērts laiku tērēt??

1.5$ usd??? Dēļ tādiem santīmiem vispār ir vērts laiku tērēt??

Atpakaļ
Tops