IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

PTC ir legāli?

klikc

New member
Pievienojies
30. Jūlijs 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki. Vēlējos uzzināt, vai Latvijā šie PTC projekti ir legāli? Vai, ja tie tiek izvietoti uz Nīderlandes vai kādas citas valsts serveriem tas tik un tā būs likumīgi?

Nu cik es zinu teikt, tad ir tā - kamēr tu maksā nodokļus, ir legāli.

Viss ir legāli. Pats ar drīz vēršu vaļā bux lapu, tik reklāmdevējus šobrīd ir gandrīz neiespējami dabūt.
Biju Rīgā, parakstīju visus dokumentus utt., esmu zem citas firmas, bet vismaz pastāvu legāli un ja domā veidot buxu, bez vajadzīgajiem papīriem var būt lielas nepatikšanas :)

Ja paraksties zem firmas, tā varbūt jebkāda firma? :)

EDIT: Ja parakstos zem jau legāla buxa? Viss būs legāli?

Nu es personīgi esmu zem "Alternative Finance", kur ienākumi no reklāmdevējiem sākumā tiek pārskaitīti uz firmas kontu, atskaitīts 21% valstij un tad % manējie, ko izmaksāt lietotājiem.

Lielākā daļa točna nav legālie,to jau zin ik katrs no mums. :wink:

Atpakaļ
Tops