IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate PPC Affiliate programas?

Wassup

New member
Pievienojies
19. Janvāris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki, es caur šo lietu urbjos kādu nedēļu beigās pat sanāca pa 2vām dienaktīm nopelnīt 1060 $ (tīrā peļņa 600$), bet tas viss aprāvās jo firma laikam gribēja, maksāt varāk tieši par pārdoto un no 4000 clickiem dienā nebija neviens nopirkts :D

Jautājums kāds var ieteikt kādu programu kurā maksā arī par trafiku? Ap 0.10$ par unikālu IP?

Un otrs - par to vai kāds ir atvēris bankas kontu kādā no Latvijas banku ārvalstu filiālēs? Man Danske Bank piedāvāja šādu iespēju. Tas, lai varētu izmantot Direct deposit ar partneriem kuriem LV bankas neder un lai nodrošināt patstāvīgu naudas plūsmu. Ir citi varianti?

Un kā ir ar VAT nummuru? Tas ir domāts PVN maksātāja numurs? Var apiet? VIDā jāgaida 15 dienaktis šitā reģistrācijai + vēl pēc tam čakars ar tām atskaitēm.

Un pēdējais cik skaitās normālas izmaksa par domēnu+mājaslappu? 10$ mēnesī ir ok?

Paldies

Kur prasa VAT ieraksti vienalga kādu ciparu kombināciju un būs OK :)

Nevar būt? Vai tad viņi nečeko vai VATs sakrīt ar piereģistrēto vārdu? Cik sapratu VIDi savā starpā sazinās 1x mēnesī un ja nesakrīt summas (tur amerikā ar LV) tad sūdi tam AFFiliate programas ipašniekam, tapēc šie sadarbojās tikai ar PVN maksātājiem?!?

Gribi teikt ierakstīšu dajebkādu PVN num iekš LV un man naudu uzreiz skaitīs?

Nu vismaz es tā visur esmu darijis.

bet vari jau pagaidīt kādu, kas darbojas vairāk šajā lauciņā

Wassup teica:
Sveiki, es caur šo lietu urbjos kādu nedēļu beigās pat sanāca pa 2vām dienaktīm nopelnīt 1060 $ (tīrā peļņa 600$), bet tas viss aprāvās jo firma laikam gribēja, maksāt varāk tieši par pārdoto un no 4000 clickiem dienā nebija neviens nopirkts :D

Jautājums kāds var ieteikt kādu programu kurā maksā arī par trafiku? Ap 0.10$ par unikālu IP?

Un otrs - par to vai kāds ir atvēris bankas kontu kādā no Latvijas banku ārvalstu filiālēs? Man Danske Bank piedāvāja šādu iespēju. Tas, lai varētu izmantot Direct deposit ar partneriem kuriem LV bankas neder un lai nodrošināt patstāvīgu naudas plūsmu. Ir citi varianti?

Un kā ir ar VAT nummuru? Tas ir domāts PVN maksātāja numurs? Var apiet? VIDā jāgaida 15 dienaktis šitā reģistrācijai + vēl pēc tam čakars ar tām atskaitēm.

Un pēdējais cik skaitās normālas izmaksa par domēnu+mājaslappu? 10$ mēnesī ir ok?

Paldies
:arrow:

nu kā tas ir da jebkādu VAT nr to EU pārbauda šeit: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vieshome.do Es iepērku preces no Vācijas, UK, Polijas viņi prasa ir tev VAT es saku ka neesmu PVN maksātājs, ko mēs SIA varam darīt ja apgrozījums nesasniedz 10K. Viņi uzreiz rēķina VAT klāt jo savādāk viņi man preces nevar pārdod!

vectēvs teica:
nu kā tas ir da jebkādu VAT nr to EU pārbauda šeit: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vieshome.do Es iepērku preces no Vācijas, UK, Polijas viņi prasa ir tev VAT es saku ka neesmu PVN maksātājs, ko mēs SIA varam darīt ja apgrozījums nesasniedz 10K. Viņi uzreiz rēķina VAT klāt jo savādāk viņi man preces nevar pārdod!
Ko vari darīt? Aizej uz VID un pasaki ka Tev ir partneri EU kas negrib ar Tevi strādāt jo neesi EU VAT maksātājs , aizpildi anketu un iesniedz iesniegumu PVN maksātāja reģistrācijai. Ja uzņēmumam nekādu sūdu nav bijis nebūs nekādas problēmas. Par 10K: ja apgrozījums pārsniedz 10K jāreģistrējas obligāti, bet nav nekādu liegumu to darīt kaut ar apgrozījumu 0.00Ls. Visi normāli uzņemumi reāli sāk strādāt tikai pēc tam kad viņi ir ieguvuši PVN maksātāja statusu, jo savādāk ar viņiem nevienam nav izdevīgi strādāt. Un tikai tad kad ir PVN maksātājs sākas reālā darbība. Ja jautājumi par šo tēmu tad PM

Atpakaļ
Tops