IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Pērku signupus !!! - par $0.10 gabalā

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Te bieži izskan jautājums kā ātri un viegli nopelnīt.
Tāpēc piedāvāju samaksu par reģistrēšanos zem mana linka šeit:

http://adultfriendfinder.com/go/g884883

Tā gan ir lapa pieaugušajiem, bet var reģistrēties ar izmainītiem datiem. Varat reģistrēties pat vairākas reizes, bet tad gan izmainiet IP adreses vai reģistrējaties caur proxy serveriem un zem cita vārda un emaila.
Proxy serveru saraksts te: http://samair.ru/proxy/

Maksāju tik cik pārsvarā maksā par reģistrācijām - $0,10

- uz egold, Webmoney vai ar bankas pārskaitījumu uz Hansabanka (vai arī savādāk)
Par katru reģistrāciju vai to skaitu atrakstiet man tās pašas dienas beigās. Pārskaitīšu nākošajā dienā.

Protams labāk reģistrēt arī reālus cilvēkus, piedāvājot tur reģistrēties saviem draugiem un radiem - par sarunāšanu saņemsiet tos 0.10$ vienalga.
Bet ja reģistrējat ar izdomātiem vārdiem, tad vēlams vairāk sievietes un variējiet ar dažādām valstīm un pilsētām.

Katru jaunu reģistrāciju jāveic ar citu IP adresi vai no cita proxy servera!!!

Pirmais signups apmaksāts !!

Tie kas saņēmuši no manis samaksu varētu ielikt apstiprinājumus te !!!!

Briskon - rezervē priekš manis 10 signupus, jau sāku darboties ;)

Prieks sadarboties, tiko reģistrējos 4 reizes un saņēmu 0.80$ savā PayPal kontā
Lūk bilde :
2007090219122014.JPG

PS. S*****e PayPal atskaitīja 35 centus

es jau vienu pieregistreeju! 4742642 mans e-gold konts. aa un kaa es varu izmainiit proxy???

Brikson, domaa ka tur mulki straadaa un nepamaniis ka gandriiz visi tavi referrals buus neaktiivi un daudz registreacijas caur proxy?

sendlerad teica:
uz dauniem labi pelni brisok
Danka 0.80$ ir vairaak par 10X7$= 70$ :D

Tu vispār ar šo darbojies, vai tikai izmet kaut kur saklausītas replikas????
Es pēc sava konta statistikas neredzu, ka kāds man tur maksātu $7 par cilvēku - tā ka nevajag !!!

taa ka vajag! ja dabu labu apmekleejumu skaitu tad var arii vairaak par 7$ :twisted:

Nu davai parādi skrīnu, kur tev tā ir - baigais gudrinieks.

šodien laikam neviens vairs netaisās te neko darīt ???

Nu nez tad mums laikam maksā katram par kaut ko citu.
man iznāk ka maksā 1$ par kliku un jo vairāk kliki un mazāk reģistrācijas, jo mazāk maksā.

kautkas diivains, man sanaak ka pa kliku maksaa 0.005 centus.. a ja vienaa dienaa nav neviena reggistraacija, tikai kliki, cik tad tev maksaa par vienu ? arii 0.005?

Nu ja nav reģistrācijas tajā dienā tad tā arī ir.

bet man iznāk ka vajag uz katrīem 6 klikiem 1 reģistrāciju, tad iznāk 1$ par kliku.

bet tev tur galīgi interesanti - 147 kliki un 1 reģistrācija un par to vienalga samaksāts 6$. Man tādā gadījumā būtu vispār pāris centi.

nee, man par to samaksaats 8.58$ tas sanaak ka par kliksskinaassanu (143x0.005) 0.72 centi, bet par registraaciju (8.58-0.72) 7.86 $ karocc vinni arii veel kaukaa reekkina cik ir vispaar reizes apskatiits un cik ir unikaaliie.. nenormaala formula.. brikson nezini cik ilgi ceks liidz LV naak?

Atpakaļ
Tops