IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

PerformanceBux

Paid again ! Thanks !

Premiere-PTC-Network just sent you money with PayPal.

Transaction Date: Mar 19, 2009

Transaction ID: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Custom note: PerformanceBux.com INSTANT PAYOUT Please post your payment on the forums!

A es nevaru iznemt naudu...Country tur vajag apstiprinat...foruma uzrakstiju adminam, bet jau tre6o dienu neapstiprina :evil:

es5cw6.jpg

vakar tikai pieregistrejos performancebux. Vai verts invested 4,4$ par 20 referaliem?

abolitis teica:
vakar tikai pieregistrejos performancebux. Vai verts invested 4,4$ par 20 referaliem?
Investēju 2,5$ par 10 refiem, tagad esmu dabūjis 3.05$ un vēl 19 dienas refi man būs.

nopirku, bet vel neradas :(
Pagajusas kadas 10min varbut vel paradisies :?:

Saņēmu kārtējo izmaksu:

Premiere-PTC-Network just sent you money with PayPal.

Transaction Date:
Apr 5, 2009

Transaction ID:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Custom note:
PerformanceBux.com INSTANT PAYOUT Please post your payment on the forums!

1)refa linkus driikst likt tikai pirmajaa postaa
2)links jau ir ielikts pirmajaa postaa

Neiesaku pirkt refus. 2 dienu laika 20 referali uzklikojusi 8 reklamas, nopelnot man 2 centus. :x

mēģināju izņemt 2.izmaksu un
"
PaypPal Instant Pay
We have had a high number of creditcard charge backs
We currently can not process payouts via paypal until our balance s back positive
Any purchases made by paypal help us get ths balance back to negative sorry for any porblems"

:(

edit: pēc dažu dienu problēmām,tomēr sanāca saņemt $ 8)

Atpakaļ
Tops