IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

PerformanceBux

Iesaku visiem palasīt ur forumu

Tur par refu aktivitāti ir rakstīts - cik katrs pats pa dienu sakliko, tik klikus arī skaita katram refam - tā ka pašiem jābūt arī aktīviem :)

varu tikai teikt par sevi- klikoju katru dienu,taču refu aktivitāte bija nožēlojama. var jau teikt,ka refi ir laimes spēle,bet ja tev 1/2 vispār nekliko,tad kautkas nav īsti pareizi.vēl interesanti bija pavērot,ka pieskaita piemēram refam 2 klikus dienā. nu ja cilveks met mieru,tad to ari dara,bet ieiet lapā un noklikot 2 no 10 ? tīri mana pieredze šajā lapā. pretēji varu pateikt ar dirrect piesaistītajiem. tur bilde ir redzama,vai nu kliko vai nu nospriež,ka to nedarīs un NEKAD nav tā ka noklikotu REGULĀRI daļu no iespējamiem klikiem.

Šis izskatās, ka ir pa galam ... vairs nav iespējams saņemt izmaksas :(

LABOJUMS 16.04: Tagad ir atkal iespējams piepraīt izmaksas, bet tikai noteikts skaits dienā.

Viss notiek :) Šodien saņēmu 2 instant izmaksu
3zzqp5olszh5l8pql9wy.jpg

Es te meginu pieprasīt izmaksu, jau kādu nedēļu, un visādos laikos, gan uz paypal un alertpay, rāda , ka nevar izmaksāt, vai pārējiem ar tāpat.

Man arī tieši tāpat,negrib vairs maksāt,5$ kā iesaldēti. :roll:
varbūt kādam vajag manu profilu performancē?

Officiālā forumā jau 3 nedēļas vairs nav izmaksas. Uz doto momentu vairs šis nemaksā!

Atpakaļ
Tops