IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Pelni rakstot Audio.lv forumā

gurkic1

New member
Pievienojies
18. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Tagad vari patīkamo savienot ar nelielu piepelnīšanos, princips vienkāršs:
*Reģistrējamies www.audio.lv
*Aizsūtam pieteikumu vēstuli ar forumā reģistrēto niku, e-pastu, vārdu, uzvārdu uz gurkic1@inbox.lv
*Sākam aktīvi lietot audio.lv forumu tā pelnot naudu

Tarifs 1 santīms=1posts, tas ir-200 posti 2Ls, postam jābūt vidēji 100 simbolu garumā.
Minimālā izmaksa:
*Uz paypal-1Ls
*Ar bankas pārskaitījumu 2Ls

Akcija pagaidām ilgs 2 mēnešus, tas ir līdz 2007.12.07, ja viss notiks kā nākas akciju pagarināsim

Ja interesē savādāka naudas samaksa par to runāsim privāti.

Ar cieņu audio.lv adminstrācija

kapec lai nemaksatu?

drizak domaju, ka kartejo reizi latviesiem ir piedavata reala iespeja nopelnit, bet tikai apdirst grib un reali darit kaut ko negrib.

labi esmu iepazinis adminu pats vinam esmu veidojis lapai so un to, un samaksajis man vins ir, un zinu ka samaksas jums ari

es runaju par otro ;)

ja tu par pirmo tad vai tad latvija kas tads ir bijis jau?

nu nezinu vai tas ir tā vērts - posts 100 zīmju apjomā par 0.5 sant. ļoti ilgi kaut jāraksta lai kaut ko nopelnītu...

buus gruuti posteet, teema galiigi nepateemu :) heh

bet samaksa ir tiiri ok, ar domu, ja ir kadi 20-30ls/meen budzgets, tiiri normaali var saturuuzgjenereet

kur man tie posti jaaraksta forumaa buus vai jaataisa jaunas teemas piemeeram Par mājas kinozālēm

nu no lapas īpašnieka puses, protams, izdevīgi, kā jau Sandis teica, bet lietotājam?
Pirmkārt ir jāuzraksta 40 000 simbolu, lai dabūtu 2Ls!
Otrkārt "normālajiem" lietotājiem jāsaskaras ar lielu apjomu nevērtīgu postu, kas sarakstīti tikai lai dabūtu 0,5s...

Kapēc Tu domā ka visi būs nevērtīgi? No tā ka mēs atveram šādu maksas sistēmu nemainās foruma satura kvalitāte, būs nevērtīgi posti(SPAMS) tas tiks izdzēsts

heh veel labak zna4it pelnitgribetajiem bus ko nopuleties...

Atpakaļ
Tops