IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Pelni rakstot Audio.lv forumā

a kur es varu redzeet cik esmu nopelniijis. tu tur skaitiisi katru manu postu?

Kā jau skrachs teica gan Tev pie profila gan adminstrācijas panelī iespējams redzēt cik kur un kā esi postojis.

Varu paziņot ka ir palielinātas cenas, tagad 1posts=1santīms un minimālā izmaksa 3Ls

Vēlu veiksmi pelnīšanā!

3ls ... tas nu gan dargi
tagad tak var maxcat kaut 1 ls uz paypal ;) nekadu problemu:P

jā, es ieteiktu 1ls min payout.
Citādi izskatās, ka grbi tikt na haļavu cauri, cilvēks uzraksta 200 postus, tad jau ir gālīgi panicis un nojūdzie sno lielās rakstīšanas un pamet to lietu, a tu esi dabūjis to visu bez maksas.
Ja būtu izmaksa par 100 postiem, būtu daudz reālāks tas pasākums... vismaz izskatītos labāk ;)

just my 0,02$ tā teikt..

Sakarā ar profesionāļu ieteikumiem pamainīti mazliet izmaksas noteikumi, skatīt pirmo postu ;)

NU paskatieties cik piemēram man un Sandim te ir postu un mēs nemaz nejūtamies pārpūlējušies. Vai ne Sandi ? :)

protams, viss pats no sevis rodas, nevajg piedomat ka posto tikai lai butu postu skaits, vienkarsi posto

nu bus slikti cilveeki un bus labi cilveeki ;) kaa jau vienmeer:)

un nav probleemu postoju shad un tad :P sanak naturali 5-10 posti dienaa, kad ir iekaariens :)

Atpakaļ
Tops