IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Pelni ar Revenue Pilot PPC

vectevs

New member
Pievienojies
3. Decembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Revenue Pilot tas pats kas Google Adsense.Izmaksā naudu ar čeku vai uz PayPal. Apstiprina lapas kuras ir angļu valodā. Uz bezmaksas hostiem lapas neapstiprina.

Reasons for joining the RevenuePilot Network:

1.Industry's Largest Payouts
2.Industry's Highest Bid Prices
3.High Quality Search Results
4.Internet's Leading Advertisers
5.Many Linking Options to Choose from
6.Fast and Timely Payouts
7.Winning Referral Program
8.Superb Customer Support

RevenuePilot affiliates receive 60% of what advertisers pay RevenuePilot per each click. We provide you with various linking methods that allow you to link to our premiere pay per click network; therefore you get paid for each successful click-through that is generated by your site’s visitors. We get the highest bids from our select advertisers and top search engines to help you achieve your maximum revenue potential. Our results are sorted by highest bid, ensuring that you receive the highest revenue per click regardless of your category or traffic.

Step 1 : Get the codes to link to Revenue Pilot
Step 2: A visitor searching your site clicks on one of our listings
Step 3: Revenue Pilot converts your visitor clicks into some serious cash, ensuring you get maximum compensation for each click.

Tātad viesiem kam ir mājas lapa Reģistrējamies Šeit kā Publishers ja gribi reklamēt kādu lapu līdzīgi kā Adwords reģistrējamies kā Advertisers Reģistrējamies Šeit

esi sanjemis jau izmaksu, myb. vari iedot savu skyp name ja kadi jautajumi man..!? ja kas mans ir bezumec1991

bezumec teica:
esi sanjemis jau izmaksu, myb. vari iedot savu skyp name ja kadi jautajumi man..!? ja kas mans ir bezumec1991

izmaksas vēl nav bijis, jo baigi maz naudiņas vēl kontā...

Atpakaļ
Tops